ürün kargolandığında direkt kredi bakiyene gelecek 1000tl evet yapmışsın koşullarıHocam eyvallah sipariş verdim, yalnız emin olmak için soruyorum. Ssini attığım kampanya bana 1000 kredi verecek di mi? Nasıl alacağım?
ürün kargolandığında direkt kredi bakiyene gelecek 1000tl evet yapmışsın koşullarıHocam eyvallah sipariş verdim, yalnız emin olmak için soruyorum. Ssini attığım kampanya bana 1000 kredi verecek di mi? Nasıl alacağım?
Yaptım vermedi :/1 gün bekle acele etme, dediğimi yap umuyorum ki düzelecektir![]()
Hayırlı olsun hocam darısı hepimize inşallahİlk 1800Tlyi verdi. 2 kargo hakkım gitti ama olsun.
Alıntıyı görüntüle
Şahsi hesaplarımdan en aktif satış hareketi olanında şu an senin durumundayım henüz 1000 TL wincredit imi yenilemedi, tıpkı sendeki gibi ekran yiyorum ben deYaptım vermedi :/
bence kampanya bittiŞahsi hesaplarımdan en aktif satış hareketi olanında şu an senin durumundayım henüz 1000 TL wincredit imi yenilemedi, tıpkı sendeki gibi ekran yiyorum ben de
Sana önerdiğim yöntemi yarın ben de deneyeceğim, farklı yöntemlerle de test edeceğim sonucu hangi yöntemle alırsam buradan yarın akşam paylaşırım hepinizle..
5 ten sonra banada vermedi 1 hafta, sonra farklı bir telefondan giriş yaptım siparişler içerisinde çıktı. Sonra yeni telefondan yeni hesap açtım ne göreyim 1800 TL verdi @))) Umarım arka arkaya hep 1800 TL verir. Bu ara sürekli yeni hesap açıyorum 1000 TL ve 1800 TL kovalıyorum. 600 TL çıktımı eliyorum artıkbence kampanya bitti
Edit: Önceki yorumumu düzeltiyorum bisey yapmama gerek kalmadı çünkü az önce yenisini verdibence kampanya bitti
Aynısı dün başıma geldi. 625 TL'den 2 tane sipariş verdim. İlk siparişten sonra bonus jetonu farkettim. Siz şu şekilde yapabilirsiniz. İlk sipariş verdikten sonra 30 dakika süre veriyor. Jetonu %4 değil %6 olarak yükseltiyor. Ona göre önceden sepetinizi tamamlayınız. Bu oranlara göre sepet miktarlarınızı ayarlayabilirsiniz. 500(%4)+500(%6) verince yine 3000 Jeton oluyor.3kez 1000tl yi aldım. Bugün 50 olması gereken tamamlanacak kredi 60 olmuş. Yani 1250 TL'lik sipariş vermem lazım. Buda iki siparişte ancak tamamlanır. Beklesemmi sürenin bitip yenilenmesini yoksa sipariş mi versem?
Arkadaşlar anladığım kadarıyla Temu kampanya parametrelerini hesapların alışveriş sıklığı ve tutarları üzerine yoğunlaştırmış durumda..Yani kişiye özel kampanya uygulamasını daha da keskinleştirmiş görünüyor. Aktif kullandığım ve az önce görüntüsünü paylaştığım hesabım haricindeki diğer bireysel hesaplarımı inceledim ve ilginç sonuçlarla karşılaştım. 1 hesabıma 1800 wincredit verdi 2 hesabima 1000 e devam dedi en az aktif hesaba da 600 verdi..3kez 1000tl yi aldım. Bugün 50 olması gereken tamamlanacak kredi 60 olmuş. Yani 1250 TL'lik sipariş vermem lazım. Buda iki siparişte ancak tamamlanır. Beklesemmi sürenin bitip yenilenmesini yoksa sipariş mi versem?
aga bana niye vermiyor 4 saattir uğraşıyorum kafayı yicemEdit: Önceki yorumumu düzeltiyorum bisey yapmama gerek kalmadı çünkü az önce yenisini verdiEkran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum. Dolayısıyla kampanyanın devam ettiğini teyit ediyorum..
105 siparişArkadaşlar anladığım kadarıyla Temu kampanya parametrelerini hesapların alışveriş sıklığı ve tutarları üzerine yoğunlaştırmış durumda..Yani kişiye özel kampanya uygulamasını daha da keskinleştirmiş görünüyor. Aktif kullandığım ve az önce görüntüsünü paylaştığım hesabım haricindeki diğer bireysel hesaplarımı inceledim ve ilginç sonuçlarla karşılaştım. 1 hesabıma 1800 wincredit verdi 2 hesabima 1000 e devam dedi en az aktif hesaba da 600 verdi..
İlginçtir 1800 TL verdiği hesapta son 3 ayda sadece 4 alışverişim var ve hepsi 1000 TL üstü.. 1000 TL kredi verdiği 2 hesabım alışverişte en fazla kullandığım hesaplar. 600 TL verdiği hesapta son 9 ayda 2 alışveriş var ve tutarları 1000 TL altında.. Tabi sonuçları herkes için genellemem yanlış olur ama bu da bir veri baktığımda.. Sizlerden ricam hesaplarınız bazında alışveriş alışkanlık ve tutarlarını incelemeniz... Sizde de benzer sonuçlar çıkıyor mu karşılaştıralım birlikte..