Hocam telefon değiştirince bana da gelmiyor artık varmı bir çözümüBilemem. Msi yazılımı neler sunuyor kullanıcıya ben bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla çok şey kaçırıyorsun. Ben bir sürü ürünün stoğunu bitirdim.

Hocam telefon değiştirince bana da gelmiyor artık varmı bir çözümüBilemem. Msi yazılımı neler sunuyor kullanıcıya ben bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla çok şey kaçırıyorsun. Ben bir sürü ürünün stoğunu bitirdim.
Benim harcadığımdan bir şey olmaz. Online oyunlarda milyonlar harcanıyor. Gitsin onları denetlesinler.hocam siz dolarları yurtdışında harcıyorsunuz, mehmet şimşek görmesin)
yurtiçinden ziyade genelde yurtdışı alışverişinde görüyorum sizler ondan yazdım
Çok istediğim ünüler benimde gelmiyor. Bazı ürünleri vermiyor. Gelmiyorsa boşuna uğraşma.istedigim urunler kesinlikle gelmiyor artik sepete ekleyip cikarmaktan helak oldum
Kredi iadesi kargoya verilince mi geliyor?Çok istediğim ünüler benimde gelmiyor. Bazı ürünleri vermiyor. Gelmiyorsa boşuna uğraşma.
Alttaki büyük f1 aracı 1 hafta uğraştım gelmedi. Sonunda normal satın al ile aldım. Yeşil kredi iadesi çarkı var onunla aldım. 530tl felan geri dönüyor.
Alıntıyı görüntüle
EvetKredi iadesi kargoya verilince mi geliyor?
Beklersen belki bir kaç gün sonra 50 jetona düşebilir ha ama illa alacam dersen 1.sayfada 480 2.sayfada gene 520 civarı yapman gerekir sanırım1000tl kupon kampanyasında 60 jeton eksik kalınca ne yapmak gerekiyor
500 TL Harcayınca 30 dakika %6 jetonlu satın alma geliyor. 500 TL daha harcaman gerekiyor. Aslında aynı miktarı harcıyorsun ama hem çift hakkın gidiyor. Hem de yüksek fiyatlı ürün alamamış oluyorsun.1000tl kupon kampanyasında 60 jeton eksik kalınca ne yapmak gerekiyor
Siparişlere devam ozamanArkadaşlar Temu Türkiye temsilciliği birkaç güne açıklanacak hatta ismini ve bağlı olduğu firmayı dahi biliyorum fakat son dakika değişikliği olabilir diye ifade etmem yanlış olur..
İçiniz rahat olsun bana güvenin![]()
sipariş iptaliyle 1000tllik alışveriş yapılabiliyor hala açıklamıştım bi kaç sayfa geride istersen dene2 haftadır 60 Jeton istiyor bekliyorum bir türlü 50 ye düşmüyor. Kalan krediyi ekstra indirim kampanyası ile kullanıcam büyük ihtimal.
Sizin dediğiniz gibi yaptım ben de hocam , sipariş sonrası %6 ya yükseldi 1000tl kuponu aldımsipariş iptaliyle 1000tllik alışveriş yapılabiliyor hala açıklamıştım bi kaç sayfa geride istersen dene