Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

KingDeViL

80+ Bronze

yaman..k

80+ Silver
Hocam bende sıkıntı yok giriyor..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Almadım ama orjinal olduğunu düşünüyorum, farklı markaların şarj kablolarını almıştım zamanında ve vaat ettikleri sonuçları alıp memnun kalmıştım. Tek risk belirttiği marka yerine acaba farklı bir marka gönderir mi olur bu durumda.. Denemek lazım sanki..
O zaman kesin benim hesaplar banlı telefonumdan girdiğim hiç bir hesapta affiliate giremiyorum.

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Ahmet Taşlıova
O zaman kesin benim hesaplar banlı telefonumdan girdiğim hiç bir hesapta affiliate giremiyorum.
Ne zamandan beridir var bu durum, hesap/hesaplarınızda?
Kampanya yönetimine aykırı çok işleminiz oldu mu? Mesela sürekli ürün iptali ve/veya ürün iade süreci gibi?
Son 1-2 ayda alışveriş sıklığınızda inişli çıkışlı bir durum var mı?
Sunulan kampanyalardan faydalanmama oranınız nedir?
Sürekli aynı ürünleri aldığınız durumlar yaşandı mı ve bu durum 1 ay takviminde aynı ürünü 5 kez ve üzeri satın alma şeklinde mi yaşandı?
Yukarıdaki sorular aslında hesabınızın bi anlamda gri veya black list te yer almasına doğrudan etki ediyor, o nedenle soruyorum..

Marsia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Doğan
Screenshot_2025-04-07-12-14-48-065_com.einnovation.temu.png
keske daha fazla alsaymişim ürünü teslim aldım. 30fps 1080p kalitede malzeme kalitesi oldukça iyi. Ekstra kart okuyucu gelmiş. Kutulu ürün. 3 tane aldım tükenmiş 😅

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam attığın Ajazz AK820 modelini wincredit ile alabilir miyim sizce? Fiyat olarak yüksek bir bantta malum.
E-Yooso alabilirsiniz. Biz zamanında Aliexpresten 250 TL fiyata almıştık. Sizi idare eder. Aşırı kalitesiz bir yapısı yok.

Şu ürünü alan varmi yorumlari iyi gibi ama kararsız kalıyorum sürekli alsammi diye
https://share.temu.com/2ru2wLgvnZA
Ben aldım. Ürün güzel.

OqDaYy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Oktay Yaman
Bu Sistemin Bir Bug'u Var 4 aydir Cakmadilar Köfteyi dükkan actim Bunlar sayesinde. : D

OqDaYy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Oktay Yaman
Hocam öncelikle eline emeğine ağzına sağlık güzel anlatmışsın. Ben şu farmland yani sulama etkinliğini yapıyorum aktif olarak ama temunun yaptığı y@vşaklık var. Ben de %99.95 den sonra tamamlayacağımı düşündüm ama o iş öyle olmadı. Bitirdim %99.98 e getirdi ilerlemeyi. Sonra bir daha bitirdim o buğdayı bu seferde %99.99 da kaldı. Şuan umarım son aşamasında olurum yani bu sefer bitirdiğimde buğdayı alabilirim diye umut ediyorum. Bir de ilerlemek artık çok zor oldu kolay kolay ilerlemiyor
1.000 tl Ürün Almassan Vermez Vergiler haric
+ wincredi Siparislerini iptal edersen birdaha almaya calisirsan Jetonlari iptal ettigin icin Sende aliyor ve 1.000 Urunde alsan Dolduraman . Sana Wincredit geldiginde 1.000 Ürün al Verir

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Onun konusu bile açıldı sıcak fısatlara. Bir sürü insan aldı. Orayı oku bence.
O konu farklı idi eğer benim hatırladığım konu ise aliexpressten aliyolardu hatta moderatör açmısti konuyu

Aldım ama kargoda..Gelince kurup resim atarım..
Güzel olur

E-Yooso alabilirsiniz. Biz zamanında Aliexpresten 250 TL fiyata almıştık. Sizi idare eder. Aşırı kalitesiz bir yapısı yok.

Ben aldım. Ürün güzel.
Video veya resim paylasabilirmisin

OqDaYy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Oktay Yaman
Temunun En İyi Promosyonu bunlardir gerisi Fasafiso

1-wincredit (500+1000) Kredi Veriyor Favorim
2-claimcredit (500+1000) parça Parça verir
3-discount777 (%30-%90 indirim)

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O konu farklı idi eğer benim hatırladığım konu ise aliexpressten aliyolardu hatta moderatör açmısti konuyu

Güzel olur

Video veya resim paylasabilirmisin
Birkaç saat deneyip sistemi yenileyeceğim için kutusuna kaldırdım. Forumda tavsiye konusu vardı. Bende oradan görüp almıştım. Yorumlarında da güzel görsel ve videolar vardı. Oradan da bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,618
Üyeler
171,953
Son üye
samyy099
Top Bottom