TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Parça kalitesi hakkında bilgi verebilir misiniz? Lego kadar kaliteli olacağını beklemiyorum ama yapılamayacak kadar kötü durumda mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alan bir kişi önermişti. Bunu sepete eklemiştim.
Kardeşim parça kalitesi muazzam. Bunu Çinliler üretmiş olamaz. Çıt çıt birbirine geçiyor. En ufak bir pürüz yok. Sabah 4dü bıraktığımda. Şeklim kaydı yaparken. Yaşlanmışız.. Daha 2 tane daha var yapılacak :D. Hiç düşünmeden al. O kırmızı olanın fiyatı 1.400 felan olmuş. Onun 800tl olanı var kara yolu ile gönderiliyor. 2 ay beklerim dersen al. Dediğim gibi kutusu bile çok hoşuma gitti.

1744363562758.png

Multimetre kullanan veya arayan varsa buda taş gibi

1744363754852.png

Kardeşim parça kalitesi muazzam. Bunu Çinliler üretmiş olamaz. Çıt çıt birbirine geçiyor. En ufak bir pürüz yok. Sabah 4dü bıraktığımda. Şeklim kaydı yaparken. Yaşlanmışız.. Daha 2 tane daha var yapılacak :D. Hiç düşünmeden al. O kırmızı olanın fiyatı 1.400 felan olmuş. Onun 800tl olanı var kara yolu ile gönderiliyor. 2 ay beklerim dersen al. Dediğim gibi kutusu bile çok hoşuma gitti.

Alıntıyı görüntüle

Multimetre kullanan veya arayan varsa buda taş gibi

Alıntıyı görüntüle
Bende şundan aldım deneme amaçlı, kargoda bekliyorum

TEMU üzerinden akım korumalı üçlü priz alınır mı hocam? Var mı tavsiye ettiğiniz acaba?

Bende şundan aldım deneme amaçlı, kargoda bekliyorum
O markayı ilk defa gördüm. Unit olanlar en iyisi. Ben ondan da alacaktım ama artık gümrük sınırını aşıyor.

Az önce büyük formula1 aracımda geldi. Bu poşette geldi.

1744365674155.png

TEMU üzerinden akım korumalı üçlü priz alınır mı hocam? Var mı tavsiye ettiğiniz acaba?
Söz konusu çoklu priz olunca pek ısınamıyorum nedendir bilmem.. Neticede TV PC laptop etc. ürünlerde Çin işi kullanmak beni biraz korkutuyor. Bugüne kadar hiç almadım, Schneider, Philips, Brennenctuh ve Hama marka ürünler var ev ve işyerindeki tüm set up larımızda...
Naçizane pek tavsiye etmem size de..

arkadaşlar bir sorunmöu var, wincredit bölümünden 1000 tl lik alışveriş yaptım ama bakiye onaylamadı?

arkadaşlar bir sorunmöu var, wincredit bölümünden 1000 tl lik alışveriş yaptım ama bakiye onaylamadı?
Nasıl yani? fotoğraf atar mısın

Agalar bu wincredit olayı bitti mi neden benim ana hesabıma hiç vermiyor? diğer hesaplara da 600 tl şeklinde veriyor bir de 60 jeton şeklinde. 3-4 kez denedim sürekli aynısını vermekte ısrar ediyor.

Nasıl yani? fotoğraf atar mısın

Agalar bu wincredit olayı bitti mi neden benim ana hesabıma hiç vermiyor? diğer hesaplara da 600 tl şeklinde veriyor bir de 60 jeton şeklinde. 3-4 kez denedim sürekli aynısını vermekte ısrar ediyor.
Normalde krendiniz onaylandı gibi bir pencere açılırdı bu sefer açılmaadı 10 tane jeton eksikti sanki. İptal ettiğim için hatırlayamıyorum.
Şu andaki görüntüsünü ekliyorum nomalde 2950 oluyordu diye hatırlıyorum .

Ekler

• 1cc3920c-e5c7-4f51-92ea-07fc88504719.jpg
    1cc3920c-e5c7-4f51-92ea-07fc88504719.jpg
    127.1 KB · Hit: 49
Normalde krendiniz onaylandı gibi bir pencere açılırdı bu sefer açılmaadı 10 tane jeton eksikti sanki. İptal ettiğim için hatırlayamıyorum.
Şu andaki görüntüsünü ekliyorum nomalde 2950 oluyordu diye hatırlıyorum .
evet dediğin gibi kabul etmemiş siparişi iptal et istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,102
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri