Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL-OYUN
Steam ID
HouSH
arkadaşlar şu ak820 wincredit ile alınmıyor. geri bildirim gönderdim temuya. sizde yapında belki düzeltirler . ne kadar çok kişi yaparsa o kadar çok görürler.

flamerood

80+
bana 3 kere 60 jetonlu verdi sonrasında 50ye dönüştü 3ünde de sipariş verdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
İbrahim mesut tekin
Hocam öncelikle eline emeğine ağzına sağlık güzel anlatmışsın. Ben şu farmland yani sulama etkinliğini yapıyorum aktif olarak ama temunun yaptığı y@vşaklık var. Ben de %99.95 den sonra tamamlayacağımı düşündüm ama o iş öyle olmadı. Bitirdim %99.98 e getirdi ilerlemeyi. Sonra bir daha bitirdim o buğdayı bu seferde %99.99 da kaldı. Şuan umarım son aşamasında olurum yani bu sefer bitirdiğimde buğdayı alabilirim diye umut ediyorum. Bir de ilerlemek artık çok zor oldu kolay kolay ilerlemiyor.
Hocam boşa çabalama ben de oynuyordum %99 un üstüne kaç kez buğday yetiştirsen de küsürat üstüne küsürat ekliyor. Ben bıraktım sana da aynını tavsiye ederim

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Ahmet Taşlıova
arkadaşlar şu ak820 wincredit ile alınmıyor. geri bildirim gönderdim temuya. sizde yapında belki düzeltirler . ne kadar çok kişi yaparsa o kadar çok görürler.
Ara ara farklı hesaplarınızdan kontrol edin.. Özellikle hiç alışveriş yapmamış atıl bekleyen hesaplara indirimli fiyattan sunuyor, ben birkaç kez denk geldim hatta burdan paylaşmıştım yakın zamanda..

sinyorita

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre
kara yoluyla kargo kaç günde geliyor daha önce bu yöntemle sipariş eden var mı

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Sercan GÖKALP
Benim bütün wincreditler 60 tan 50 jetona döndü bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi alabilsek wincredit ile varya efsane al sat ürünü olur

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi alabilsek wincredit ile varya efsane al sat ürünü olur
Senin mouse sektörünü yine bitirdiler. :)

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Sercan GÖKALP
Senin mouse sektörünü yine bitirdiler. :)
Sorma ya artık hiç alamıyorum hepsi 1095 ten fazla fiyatta her satıcıda. Ama ben 10 tane falan stok yaptım tabii ki 😂 Allah'tan stoklarımda sorun yok şu an stok var hâlâ

efetg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Tuğra
Ara ara farklı hesaplarınızdan kontrol edin.. Özellikle hiç alışveriş yapmamış atıl bekleyen hesaplara indirimli fiyattan sunuyor, ben birkaç kez denk geldim hatta burdan paylaşmıştım yakın zamanda..
Hocam masa altı kablo duzenleyici sepet aldinizmi aldıysanız onerirmisiniz ve link atarmisiniz.

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL-OYUN
Steam ID
HouSH