TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

arkadaşlar şu ak820 wincredit ile alınmıyor. geri bildirim gönderdim temuya. sizde yapında belki düzeltirler . ne kadar çok kişi yaparsa o kadar çok görürler.

bana 3 kere 60 jetonlu verdi sonrasında 50ye dönüştü 3ünde de sipariş verdim

Hocam öncelikle eline emeğine ağzına sağlık güzel anlatmışsın. Ben şu farmland yani sulama etkinliğini yapıyorum aktif olarak ama temunun yaptığı y@vşaklık var. Ben de %99.95 den sonra tamamlayacağımı düşündüm ama o iş öyle olmadı. Bitirdim %99.98 e getirdi ilerlemeyi. Sonra bir daha bitirdim o buğdayı bu seferde %99.99 da kaldı. Şuan umarım son aşamasında olurum yani bu sefer bitirdiğimde buğdayı alabilirim diye umut ediyorum. Bir de ilerlemek artık çok zor oldu kolay kolay ilerlemiyor.
Hocam boşa çabalama ben de oynuyordum %99 un üstüne kaç kez buğday yetiştirsen de küsürat üstüne küsürat ekliyor. Ben bıraktım sana da aynını tavsiye ederim

arkadaşlar şu ak820 wincredit ile alınmıyor. geri bildirim gönderdim temuya. sizde yapında belki düzeltirler . ne kadar çok kişi yaparsa o kadar çok görürler.
Ara ara farklı hesaplarınızdan kontrol edin.. Özellikle hiç alışveriş yapmamış atıl bekleyen hesaplara indirimli fiyattan sunuyor, ben birkaç kez denk geldim hatta burdan paylaşmıştım yakın zamanda..

kara yoluyla kargo kaç günde geliyor daha önce bu yöntemle sipariş eden var mı

Benim bütün wincreditler 60 tan 50 jetona döndü bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi alabilsek wincredit ile varya efsane al sat ürünü olur

Benim bütün wincreditler 60 tan 50 jetona döndü bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi alabilsek wincredit ile varya efsane al sat ürünü olur
Senin mouse sektörünü yine bitirdiler. :)

Ara ara farklı hesaplarınızdan kontrol edin.. Özellikle hiç alışveriş yapmamış atıl bekleyen hesaplara indirimli fiyattan sunuyor, ben birkaç kez denk geldim hatta burdan paylaşmıştım yakın zamanda..
Hocam masa altı kablo duzenleyici sepet aldinizmi aldıysanız onerirmisiniz ve link atarmisiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,371
Üyeler
183,829
Son üye
Fur0120
Geri