Üstteki hoş ama hiç fotoğraflı yorum yok. Alttakinden Türkiye de var bence ordan almak gerekli değil hem ucuzdu yanlış hatırlamıyorsamarkadaşlar şu iki saat nasıl ? alınır mı? ya da onu alma bunu al dediğiniz saat varmıdır ?
Pro modellerin şarj standının içerisinde 8k dongle. Bu da pro olduğuna göre cevabımız evetKutuyu açmadan içinde 8k dongle olup olmadığı üzerindeki etiketten anlaşılıyor mu acaba ?
Alıntıyı görüntüle
Arkasındaki etikette İstanbul felan diyor temsilci felan mı acaba..
Alıntıyı görüntüle
şunun siyah kırmızısını aldım.Üstteki hoş ama hiç fotoğraflı yorum yok. Alttakinden Türkiye de var bence ordan almak gerekli değil hem ucuzdu yanlış hatırlamıyorsam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pro modellerin şarj standının içerisinde 8k dongle. Bu da pro olduğuna göre cevabımız evet
Valla içim rahatladı teşekkür ederim.Sadece T.C ye bakılıyor sistemde içiniz rahat olsun
Ben aşağıdaki ürünü aldım 65 Watt değerle hızlı şarj yapıyor memnunum öyle ki evde kullanmak için tekrar aldım, tavsiye ederim, linkini aşağıya bırakıyorum.. Bir de henüz kargoda olan bir ürünüm daha var onun da linkini bir alta bırakıyorum, sanırım o da beni yanıltmayacak..
Hangi cihazla 65watt aldın. Ben Bir beyaz sade kablo haricinde hiçbir üründen Poco x3 cihazıma uyumlu watt alamadım.Sadece T.C ye bakılıyor sistemde içiniz rahat olsun
Ben aşağıdaki ürünü aldım 65 Watt değerle hızlı şarj yapıyor memnunum öyle ki evde kullanmak için tekrar aldım, tavsiye ederim, linkini aşağıya bırakıyorum.. Bir de henüz kargoda olan bir ürünüm daha var onun da linkini bir alta bırakıyorum, sanırım o da beni yanıltmayacak..
O resimde görünen, yine Temu dan aldığım 500 W GAN özellikli type c çoğaltıcı ileValla içim rahatladı teşekkür ederim.
Hangi cihazla 65watt aldın. Ben Bir beyaz sade kablo haricinde hiçbir üründen Poco x3 cihazıma uyumlu watt alamadım.
https://share.temu.com/mx0litZZ0jABüyük figür önerisi olan var mı , şu var da alınmıyor , karakter vb de olabilir
bu ama 1095tlden ucuzmuş , benim attığım 1128tl o yüzden sormak istedim
USB ürün toplaya toplaya takacak yer kalmamış.Sadece T.C ye bakılıyor sistemde içiniz rahat olsun
Linkini atardım ama üretimden kaldırıldı diyor, muadilini bulursam atayım az sonra..Evet Temu dan aldım..USB ürün toplaya toplaya takacak yer kalmamış.Dik duran USB ve Type-C çoğaltıcı temudan ise linkini atabilir misiniz?
anime girl olurmu hocamBüyük figür önerisi olan var mı , şu var da alınmıyor , karakter vb de olabilir
Hayırlı olsun hocam