Thadox
80+ Bronze
Ne gibi bir sorun yaşadı? Detaylıca yazarsan eminim yardımcı olabiliriz.Reis arkadaş sıkıntı yaşadıda o yüzden![]()
Ne gibi bir sorun yaşadı? Detaylıca yazarsan eminim yardımcı olabiliriz.Reis arkadaş sıkıntı yaşadıda o yüzden![]()
Olta çok var. Hatta otomatik pilli makineler çarkta karşıma geliyordu. Kalamar zokaları çok karşıma geliyor. Fakat çinden alınan bu ürünler tuzlu suya fazla dayanmaz.Temudan olta alan var mı hiç? Konuyla çok alakası yok belki ama sormak istiyorum. Hem kredi hem kuponum var. İkisini birleştirip güzel fiyata getiririm diye düşündüm
Ben resimdeki ürünü alalı 4-5 ay olmuştur ziyadesiyle memnunum, hiçbir konuda sıkıntı yaşatmadı, vaat ettiği değerleri de veriyor tüm portları da anlatıldığı gibi sorunsuz ve verimli... Tavsiye ederdim ama dediğim gibi 500 Gan olanı şu an yok..Be. 600 watt olanından almıştım. Güvenip kullanmadım. Kutusunda duruyor
Valla senin olayı cidden anlamadım ben...Bu kadar uzun süren inatçı bir durum yaşanmadı bildiğim kadarıyla...Sen ne ettin de bunlar sana bu kadar gıcık kaptı yahuAga konuyla alakasız ama temu galiba gıcık bana harbiden internet, kart, adres farklı hesap gene gitti
İade bile etmedim biliyonmu ki zaten karşımada çıkmadı benim hesaplardan hiç sadece 1 tane mouse iade etmiştim o kdrBen resimdeki ürünü alalı 4-5 ay olmuştur ziyadesiyle memnunum, hiçbir konuda sıkıntı yaşatmadı, vaat ettiği değerleri de veriyor tüm portları da anlatıldığı gibi sorunsuz ve verimli... Tavsiye ederdim ama dediğim gibi 500 Gan olanı şu an yok..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla senin olayı cidden anlamadım ben...Bu kadar uzun süren inatçı bir durum yaşanmadı bildiğim kadarıyla...Sen ne ettin de bunlar sana bu kadar gıcık kaptı yahu![]()
Ben bi şu balık tuzaklarından 6 gen olanların 10 deliklisinden aldım. 80cm çapında. Şemsiye değil lakin semsiyeler dayanıklı olmuyor. Durgun suda güzel sazan alıyor tatlı su için düşünenlere tavsiye ederim.Olta çok var. Hatta otomatik pilli makineler çarkta karşıma geliyordu. Kalamar zokaları çok karşıma geliyor. Fakat çinden alınan bu ürünler tuzlu suya fazla dayanmaz.
Son teslim almış olduğum 2 ajazz mouse larda ürünün kutusu biri üsten parçalanmış, diğeri alt taraftan yurtılarak açılmış şekilde geldi, nakliye sırasında olamayacak şekilde bir hasarı vardı kasıtlı yapılmış gibiydi son zamanlarda ajazz mouselarda yada başka ürünlerde bu şekilde bir sorun yaşayan varmı acaba? Daha gelmek üzere olan 3 4 adet mouse var umarım onlardada bu durumu yaşamamKutuyu açmadan içinde 8k dongle olup olmadığı üzerindeki etiketten anlaşılıyor mu acaba ?
Alıntıyı görüntüle
Arkasındaki etikette İstanbul felan diyor temsilci felan mı acaba..
Alıntıyı görüntüle
Bende 3 ay önce aldım. Artık üretimde değil. Kullanayım madem. Sizinkiyle aynı kasa. Tek fark 600 watt. Üstteki 2 type c 140 w bendeBen resimdeki ürünü alalı 4-5 ay olmuştur ziyadesiyle memnunum, hiçbir konuda sıkıntı yaşatmadı, vaat ettiği değerleri de veriyor tüm portları da anlatıldığı gibi sorunsuz ve verimli... Tavsiye ederdim ama dediğim gibi 500 Gan olanı şu an yok..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla senin olayı cidden anlamadım ben...Bu kadar uzun süren inatçı bir durum yaşanmadı bildiğim kadarıyla...Sen ne ettin de bunlar sana bu kadar gıcık kaptı yahu![]()
bana biraz şu kalitelilerden lazım , bu yeni geldi sonra figüre hevesim arttı
attığını gördüm de . bu aralar çok figür aldım. biri görünce ne yapıosun diyorbana biraz şu kalitelilerden lazım , bu yeni geldi sonra figüre hevesim arttı
Alıntıyı görüntüle
sen de şuna bakabilirsin
tlou güzelmiş ama 1208 o da alınmıyoattığını gördüm de . bu aralar çok figür aldım. biri görünce ne yapıosun diyorşuan beklemedeyim .
kılıçlı felan diosan şöyle var.
veya silahlı
veya tlou
Aynen yaa . 1095 alti yok ama Kratos verelim abimetlou güzelmiş ama 1208 o da alınmıyo![]()
Aldığım ürünlerin hiçbirisinin kutusunda ezilme yoktu.Son teslim almış olduğum 2 ajazz mouse larda ürünün kutusu biri üsten parçalanmış, diğeri alt taraftan yurtılarak açılmış şekilde geldi, nakliye sırasında olamayacak şekilde bir hasarı vardı kasıtlı yapılmış gibiydi son zamanlarda ajazz mouselarda yada başka ürünlerde bu şekilde bir sorun yaşayan varmı acaba? Daha gelmek üzere olan 3 4 adet mouse var umarım onlardada bu durumu yaşamam