Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

metorpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin Bıçak
Merhabalar,
Elektrikli diş fırçası önerisi olan var mıdır? Aşağıdaki linklerdeki ürünler denk geldi 1000₺ kredi kampanyasında iyi gibiler;

Alyson - Moda Akıllı Yetişkin Yumuşak Saç Süper Beyazlatıcı Sesli Elektrik Diş Fırçası

AISU Ses Dalgası Teknolojili Manyetik Levitasyonlu Elektrikli Diş Fırçası

ORINATOLA Adult Elektrikli Diş Fırçası, USB C Şarj Edilebilir Döner Elektrikli Diş Fırçası

Rechargeable Sonic Toothbrush with 8 Brush Heads and Travel Case

Son düzenleme:

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Ahmet Taşlıova
Aliexpresste alacağım ürün 28,3 euroya geliyor, gönderim ücretsiz diyor. Vergiyide 28,3 euro üzerinden kesiyor. Gelir mi? Aliexpress bizim bu 3 euroluk kargo işini akıl ediyor değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sınır 25 avro olursa Türkiyeye gelmesi imkansız olan flipper tarzı (o değil ama onun özelliklerine sahip cihazlar) ürünleri toplayacağım.
Daha önce o tutarda bir alışverişiniz olduysa ve sorun yaşamadıysanız sıkıntı olmayacaktır ama dediğiniz tutar normalde de mevcut kargo dahil 30 EU yu zaten aşmıyor pratikte.. Yeni düzenleme hayata geçmiş olsaydı zaten almanız imkansiz olurdu diye düşünüyorum.. Benim 28 EU olan ürünlerim Ali Express ten sorunsuz bana ulaştı daha önce... Yani mevcut durumda sizin için de sorun olmayacağını düşünüyorum şahsen..

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Erkam Kılınç
@valhalla hocam fişli neon şerit led önerin var mı? RGB'li uzaktan kumandalı olan da düşünebilirim ama şu anlık sıcak beyaz olandan düşünüyorum.

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Vaga
Apex modeli 3950 işlemci ile geliyor sanırım pro modeli 3395 kullanıyor. Şu an stokta da yok apex sanırım.
Apex fiyatı yüksek diye gümrükten geçmiyor indirim gelirse gelir.

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Ahmet Taşlıova
@valhalla hocam fişli neon şerit led önerin var mı? RGB'li uzaktan kumandalı olan da düşünebilirim ama şu anlık sıcak beyaz olandan düşünüyorum.
Asagidakini öneririm bizim ofise baya güzel hava katiyor 3 4 kez almışızdır tavsiye ederim

https://share.temu.com/IyYC69Aq0CA

Merhabalar,
Elektrikli diş fırçası önerisi olan var mıdır? Aşağıdaki linklerdeki ürünler denk geldi 1000₺ kredi kampanyasında iyi gibiler;

Alyson - Moda Akıllı Yetişkin Yumuşak Saç Süper Beyazlatıcı Sesli Elektrik Diş Fırçası

AISU Ses Dalgası Teknolojili Manyetik Levitasyonlu Elektrikli Diş Fırçası

ORINATOLA Adult Elektrikli Diş Fırçası, USB C Şarj Edilebilir Döner Elektrikli Diş Fırçası

Rechargeable Sonic Toothbrush with 8 Brush Heads and Travel Case
1 ay kadar önce kızıma ve eşime aldım asagidaki üründen.. çok memnunlar aktif olarak kullanıyorlar tavsiye ederim..

https://share.temu.com/me39Lgd9SdA

smz.

80+ Bronze
@valhalla Hocam bana hep 1000 TL kredi veriyordu şimdi 600 TL'ye düştü tekrar sipariş verdim bir sonraki ne olur belirsiz, daha önce yaşayıp bunu geri 1000tlye çıkaran bir taktik varmı yoksa şans mı :/

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Ahmet Taşlıova
@valhalla Hocam bana hep 1000 TL kredi veriyordu şimdi 600 TL'ye düştü tekrar sipariş verdim bir sonraki ne olur belirsiz, daha önce yaşayıp bunu geri 1000tlye çıkaran bir taktik varmı yoksa şans mı :/
Benim uyguladığım tek taktik 600 çıkınca almamak ve beklemekti.. En geç 3 ya da 4.turda 50 jetona 1000 veriyordu, hala da işime yarar.. Siz acele etmişsiniz ama olsun büyük ihtimalle 1000 verebilir eğer 600 yine verirse bu sefer almayın bekletin illa ki 1000 veriyor..

• Beğen
Reaksiyonlar: smz.

smz.

80+ Bronze
Benim uyguladığım tek taktik 600 çıkınca almamak ve beklemekti.. En geç 3 ya da 4.turda 50 jetona 1000 veriyordu, hala da işime yarar.. Siz acele etmişsiniz ama olsun büyük ihtimalle 1000 verebilir eğer 600 yine verirse bu sefer almayın bekletin illa ki 1000 veriyor..
Bir yandan gümrük bir yandan temu kampanya değişim konusu beni acele etmeye teşvik etti :D gelişme olursa buradan yazarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Erkam Kılınç
Kz nin kulaklıklarından (en azından denediğim birkaç tanesinde) %60 dan fazla vergi kesiyor(%80 civarı). Wincredit ile alınca fiyat farkı da fazla olmayınca ben aldım yine de almayı düşünen varsa söylemiş olayım.

burakxsrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Burak azgın
Kz nin kulaklıklarından (en azından denediğim birkaç tanesinde) %60 dan fazla vergi kesiyor(%80 civarı). Wincredit ile alınca fiyat farkı da fazla olmayınca ben aldım yine de almayı düşünen varsa söylemiş olayım.
var mı o kulaklıklardan önerin

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Erkam Kılınç
var mı o kulaklıklardan önerin
Biraz araştırma ve tartışma ile Kz Castor Pro Bass versiyonun iyi bir seçim olduğuna kanaat getirdim. 597 TL vergi ile 1075 TL oluyor.

Wincredit ile almanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:

burakxsrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Burak azgın
Biraz araştırma ve tartışma ile Kz Castro Pro Bass versiyonun iyi bir seçim olduğuna kanaat getirdim. 597 TL vergi ile 1075 TL oluyor.

Wincredit ile almanı tavsiye ederim.
o şekilde alacağım hocam teşekkürler satıcı önerin var mı link alabilirim atarsan eğer

Top Bottom