Palo DAYI 👑
80+ Platinum
O fiyatta olması imkansız gibi bisey en fazla argb falandır bence dediğim gibiGörsellerde senkronize olduğu yazıyo
O fiyatta olması imkansız gibi bisey en fazla argb falandır bence dediğim gibiGörsellerde senkronize olduğu yazıyo
Anladım benim 2 gün oldu demek ki gelmeyecek sadece kupon geliyor8-9saat yaklaşık o siprisi gectikten sonra gene ayni sey oldu aksam gelmedi fakat sabah baktigimda gelmisti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Araç içine kamera alan varmi
anladım teşekkür ederimAynı hocam zaten firma da aynı... Tek fark bunda dijital ekran koymuşlar fiyatını arttırıp
İptal etmenize değmez ikisi de aynı firmanın aynı ürünü özünde..
Aynı ben de tabletten kendi ve eşimin telefonlarından deniyorum olmuyor neye göre anlamadım yeni üyelik de oluşturuyorum ama yokyok olmuyor saldım ben artık. 3 4 farklı telefon ve hesapla denedim olmuyor
Önce 500tllik sipariş verip iptal ettikten sonra 1klık sipariş vereyim? Yoksa 500tllik ve 1klık siparişi verdikten sonra mı 500tlliği iptal edeyim? Bir de bazıları iptal edince iadede sorun yaşadığını söylüyor. Sorun yaşamamak için 500tlliği kredi kartıyla mı yoksa banka kartıyla mı yapayım?500tllik sipariş ver %4 olan bonusu %6 yapıyor siparişi iptal et 1klık ürün al
500tlliği iptal et öyle al varsa papara ile al iade 1-2 güne düşüyorÖnce 500tllik sipariş verip iptal ettikten sonra 1klık sipariş vereyim? Yoksa 500tllik ve 1klık siparişi verdikten sonra mı 500tlliği iptal edeyim? Bir de bazıları iptal edince iadede sorun yaşadığını söylüyor. Sorun yaşamamak için 500tlliği kredi kartıyla mı yoksa banka kartıyla mı yapayım?
şimdi 500tllik random bişey sipariş etmeden önce alacak olduklarını sepete ekle tikini kaldır 500lük iade edeceğini tikle satın al sonra gidip siparişlere iade talebi oluştur temu kredisi olarak geri al paranı beklemiceksin öyle tekrardan wincredite girip sepetindeki tiklemediğin alacak olduklarını tikle 1000tllik sepet oluştur minimum toplamı 1600 1700 civarı edecek vergisiyle o 500lük üründen aldığın iade krediyle birlikte ödemeni yaparsın zatenÖnce 500tllik sipariş verip iptal ettikten sonra 1klık sipariş vereyim? Yoksa 500tllik ve 1klık siparişi verdikten sonra mı 500tlliği iptal edeyim? Bir de bazıları iptal edince iadede sorun yaşadığını söylüyor. Sorun yaşamamak için 500tlliği kredi kartıyla mı yoksa banka kartıyla mı yapayım?
İade ederken temu kredisini sec zaten diğer siparis icin gene kullanicanÖnce 500tllik sipariş verip iptal ettikten sonra 1klık sipariş vereyim? Yoksa 500tllik ve 1klık siparişi verdikten sonra mı 500tlliği iptal edeyim? Bir de bazıları iptal edince iadede sorun yaşadığını söylüyor. Sorun yaşamamak için 500tlliği kredi kartıyla mı yoksa banka kartıyla mı yapayım?
bana da bundan verdi bugünAlıntıyı görüntülehayda. Yenimi bu arkadaş. 800 TL Kredi...
Hesap yenimi veya son siparişte kac tl kredi verdi ve nasıl aldin o krediyibana da bundan verdi bugün
yok knk yeni değil wincredit bu arada çıkmıyorsa sana beklemek gerekiyor benim 2 hesabımda da çıkıyor da birinden alışveriş yapıyorum ama şöyle başlarda çıkmıyordu sonradan 2. hesaba çıkmaya başladıHesap yenimi veya son siparişte kac tl kredi verdi ve nasıl aldin o krediyi
İade ederken temu kredisini sec zaten diğer siparis icin gene kullanican
Sağ olun beyler.şimdi 500tllik random bişey sipariş etmeden önce alacak olduklarını sepete ekle tikini kaldır 500lük iade edeceğini tikle satın al sonra gidip siparişlere iade talebi oluştur temu kredisi olarak geri al paranı beklemiceksin öyle tekrardan wincredite girip sepetindeki tiklemediğin alacak olduklarını tikle 1000tllik sepet oluştur minimum toplamı 1600 1700 civarı edecek vergisiyle o 500lük üründen aldığın iade krediyle birlikte ödemeni yaparsın zaten