TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Ya kanka 1 aydır var ya konu altında denemediğim yöntem kalmadı şuan beni nasıl ben olmadan banlıyolar ya kredi gelmiş al diyom uygun değilsin diyor şaka falan mı bu anlamıyom nasıl bi sistem yapmışlar aklım almıyo
aynı wifi veya telefonu kullanıyorsan ,aynı wifi ağına bağlanmış başka telefon kullanıyorsan olma ihtimali olan şeyler

Merhaba,
@Takkkql a katılıyorum aynı şekilde, o uçların %90'ı bir işe yaramayacak. Yok illa o paraları vereceğim diyorsanız aşağıdaki ürünü öneririm, 5Nm torklu taşıma çantası vs. olan şarjlı tornavida. Wincredit ile denk getirirsiniz çok karşıma çıkıyor.

Sanırım dediğiniz gibi daha küçük olanı alacam ilgilenin cevap veren herkese teşekkür

@valhalla şu ana kadar tüm wincreditleri kendi ev İnternetim ile yaptım mobil veri ile yapsam sıkıntı çıkar mı?

@valhalla şu ana kadar tüm wincreditleri kendi ev İnternetim ile yaptım mobil veri ile yapsam sıkıntı çıkar mı?
Normal durumda çıkmaz hocam aynı hesapları evde ve isyerinde farklı ağlardan kullanıyorum yeri geliyo mobilden de kullanıyorum ben..

• Beğen
Reaksiyonlar: smz.
Yedek uçlu geliyor diye biliyorum 8 uclu yaziyor zaten detayları @valhalla hocam daha iyi bilir 2 adet aldiğıni yazmisti
Arkadaşın dediği Oral B versiyonunun yedek uçları sanırım..
Benim aldığım modelde paket içeriğinde yedek uçları 8 tane var zaten ama dediğim gibi aldığım ürün Oral B modeli benzerinden değil..

Arkadaşın dediği Oral B versiyonunun yedek uçları sanırım..
Benim aldığım modelde paket içeriğinde yedek uçları 8 tane var zaten ama dediğim gibi aldığım ürün Oral B modeli benzerinden değil..
aynen o modelin yedek ucu satiliyor mu 8 tane biterse diye, gerci ucuzmus aynisindan alinabilir tekrar

aynen o modelin yedek ucu satiliyor mu 8 tane biterse diye, gerci ucuzmus aynisindan alinabilir tekrar
İlla ki satılıyordur vardır ama şahsen aldığım bir model olmadığı ve tecrübe etmediğim için bak bunu al iyidir demem yanlış olur o yüzden sadece deneyip memnun olduğum ürünleri elimden geldiği kadar burada paylaşıyorum, çok nadir de çevremden alıp da memnun kalan camiamızdan ürünler oluyor..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,765
Üyeler
184,679
Son üye
bbiemnt
Geri