TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Revize derken 60 coin olmasi degil miydi ya
O mevcut 600/800/1000 TL kredi kampanyalarının uygulama içi revizesi... Asıl kampanya güncellemeleri 25 Mayıs tan sonra olacak diyorlar..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amerikayada gümrük vergisi binecekmiş temu hazırlık yapıyor falan diyorlardı.
Temu USA ya çoktan geçirdi şeyi... vergiyi... :D
Hatta yanılmıyorsam haberini paylaşmıştım bugünlerde..

hacı bu yd de ki kampanyalar çok dehşet ya 220 dolar harcayıp 200 dolar kredi kazanıyorlar

bizde aldığımız ürün kadar vergi verelim
Acı bir gerçeği paylaşmama izin verin...
Biz kampanya grade inde African ve Latin American grubunda prefikslenmişiz.......
:confused:

O mevcut 600/800/1000 TL kredi kampanyalarının uygulama içi revizesi... Asıl kampanya güncellemeleri 25 Mayıs tan sonra olacak diyorlar..

Temu USA ya çoktan geçirdi şeyi... vergiyi... :D
Hatta yanılmıyorsam haberini paylaşmıştım bugünlerde..

Acı bir gerçeği paylaşmama izin verin...
Biz kampanya grade inde African ve Latin American grubunda prefikslenmişiz.......
O kadar yüksek seviyede değilizdir yakında yd alışveriş kapanacak

temu elektronik alışverişleri için güvenilir mi
Elektronik çok genel bir kavram, ürün bazlı yaklaşırsanız yorum ve destek katabiliriz..

benimde yan hesaba geldi ana hesaba gelmişti 1k kredi aldım tekrardan ana hesaba beklemeli miyim(yan hesaba 600 kredi verdi)
Yazdıklarımın üstüne kararı size bırakıyorum:)

sence 60 1000 yüzde oranını arttırırlar mı?
İnan bilmiyorum Çinlilerin kafası farklı çalışır ne olacağını kestirmek zor..

Son düzenleme:

Alıntıyı görüntüle
Canlı destekten yardım aldım ürünlerin bana gelmesi kuvvetle muhtemel. Yine de para iadesi seçeneğini seçmekte tereddütteyim 9 gündür sipariş gümrükte bekliyor iade etsem aldıklarımı tekrar almaya uğraşmak istemem 1 2 gün daha bekleyip ona göre iade ederim.
ilk zamanlarında temunun 15 gün gümrükte kalmıştı 3000 lik paketim bana iade verdiler 1 hafta sonra paket de gelmişti belki sana da öyle bi şey yaparlar çok tatlı olur

şu 42 dkklık video olayı nedir link var mı

Son düzenleme:
Elektronik çok genel bir kavram, ürün bazlı yaklaşırsanız yorum ve destek katabiliriz..

Shein , temu ve aliexpress'in ABD pazarında payı oldukça düşecek , sizce Türkiye'ye ayrı bir özen gösterirler mi ? Tabii avrupa pazarı varken.

Shein , temu ve aliexpress'in ABD pazarında payı oldukça düşecek , sizce Türkiye'ye ayrı bir özen gösterirler mi ? Tabii avrupa pazarı varken.
Bu biraz da T.C hukumetinin tutumuna bağlı gelişir ya sa geriler bir durum..

60 jetonu 50ye çevirmek için 2 kez beklemek gerekiyor şimdi az önce bana wincredit geldi açtım 3 gün beklicem sonra yine gelecek 3 gün beklicem sonra 50 mi gelecek yani taktik bu mu?

ilk zamanlarında temunun 15 gün gümrükte kalmıştı 3000 lik paketim bana iade verdiler 1 hafta sonra paket de gelmişti belki sana da öyle bi şey yaparlar çok tatlı olur

şu 42 dkklık video olayı nedir link var mı
200 küsür sayfayı okuman mi daha iyi 42 dk lik videoyu izlemen mi 😀 Burda işler linkle yürümüyor dostum..

60 jetonu 50ye çevirmek için 2 kez beklemek gerekiyor şimdi az önce bana wincredit geldi açtım 3 gün beklicem sonra yine gelecek 3 gün beklicem sonra 50 mi gelecek yani taktik bu mu?
Eski taşlar bardak olmak üzere dicem de şimdilik evet diyim:)
Her an hersey olabilir, daha büyük şeyler olacak 😀 ( Yahşibatı filminden.. )

video nerde işte onu soruyorum zaten
İlk sayfa bi zahmet:)

60 jetonu 50ye çevirmek için 2 kez beklemek gerekiyor şimdi az önce bana wincredit geldi açtım 3 gün beklicem sonra yine gelecek 3 gün beklicem sonra 50 mi gelecek yani taktik bu

Eski taşlar bardak olmak üzere dicem de şimdilik evet diyim:)
Her an hersey olabilir, daha büyük şeyler olacak 😀 ( Yahşibatı filminden.. )

İlk sayfa bi zahmet:)
Eksik yazmışım kb wincrediti açmam sıkıntı yapar mı bununla ilgili deneyimin var mı yani bir sonraki 3 gün sonrayıda açsam bu taktik işler mi yoksa henüz denenmedi mi :D

Geri