TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Hocam bilginiz varsa son yazdığım hakkında bilgi verebilir misiniz acaba?
Hayır tekte vermiyor sana 750 TL'lik siparis icin 200 tl indirim veriyor bunun gibi bölüyor parayı yanin ugrasmaya degmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ses duyarlı led şerit vardı yanıp sönüyordu linkini atabilecek varmı?
biri istiyor da lazım fantazi fln için:hoba:
Led derken bende şundan var sese duyarlı ama bu led degil duvar aydinlatma

Bana mavi çıktı aldım gün gün veriyor
En son ne zaman aldın peki maviden

Hocam iyi akşamlar. Şöyle bir kampanya ekranı geldi de 1000 TL kredim vardı o indirimle birlikte ürünler 720 TL gibi bir fiyata geliyor. Ben şu anda siparişi verirsem 2 tane ürün ücretsiz gelecek, klavyeye 720 TL vereceğim ve 1720TL’lik bir kupon mu tanımlanacak hesabıma, doğru mu anladım acaba?
Hayır o kuponlar mesela 500 TL ye 200 TL gibi indirim gibi geliyor

Hayır tekte vermiyor sana 750 TL'lik siparis icin 200 tl indirim veriyor bunun gibi bölüyor parayı yanin ugrasmaya degmez

Led derken bende şundan var sese duyarlı ama bu led degil duvar aydinlatma

En son ne zaman aldın peki maviden
11 mayis gunu aldim wincreditten.

Birçok faktöre göre değişir sorduğunuz soru.. Genel bir cevap vermek yanlış olur..
Bazı arkadaşlarda tek telefonla süreç devam ediyor, bazı arkadaşlar da farklı telefon tabletler üzerinden sonuçlar alabiliyor..
Şahsen ben 3 telefon ve 2 tablet 5 sim kart kullanarak süreçlerimi daha verimli yürütüyorum..
Öderken her hesap için farklı kart mı kullanıyorsunuz?

Selamlar herkese,
Yeni açtığım hiç sipariş olmayan hesabıma ilk önce wincredit 1000 geldi, açtım kampanyayı ama kullanmadım. 72 saat sonunda uygulamayı tekrar açtığımda (ara ara açıyordum beklemedim 72 saat) 1800 Kredi Hediye diye banner gelip çark geldi ve siparişi oluşturdum.

Eski 3 hesabım halen ban yemiş halde onları kullanamıyorum ancak yeni açtığım 2 hesaba farklı şekilde 1800 geldi. ilk hesabımdan 1000 kredi ile sipariş verdikten sonra 1800 geldi, 1800 den sonra tekrar 1000 geldi onu kullandım. ikinci hesabımdan 1000i kullanmadım 1800 geldi, şimdi hesap değiştirmeden bunun yenilenmesini bekleyeceğim, eksi yorumlarda böyle bir durum yeni okudum bakalım tekrar verecek mi, yeni durumu özetlerim. sanırım yeni açılan hesaplara geliyor 1800. Eski hesaplarıma 5 aydır hiç gelmemişti.

Hocam iyi akşamlar. Şöyle bir kampanya ekranı geldi de 1000 TL kredim vardı o indirimle birlikte ürünler 720 TL gibi bir fiyata geliyor. Ben şu anda siparişi verirsem 2 tane ürün ücretsiz gelecek, klavyeye 720 TL vereceğim ve 1720TL’lik bir kupon mu tanımlanacak hesabıma, doğru mu anladım acaba?
Günaydın,
Vereceği 1720 TL lik kupon tanımlanacaktır, doğrudur.. Fakat bu kupon 200 300 TL lik parçalar halinde, her alışverişte belli bir ödeme üst limitli, her alışverişte sadece 1 tanesini kullanabileceğiniz ve hepsi için sadece 3 günlük sürede kullanmanızı şart koşarak aksi durumda otomatikman kaybolacak tarzda kuponlardır.. Ayrıca 2 ürünü ücretsiz verdiğini belirtiyor fakat emin olun üst sepet sınırına koymak için kampanya sayfasında listelenen ürünlerin Temu da en uygun fiyatlı olanlarını size hiçbir koşulda görüntülemiyor, dolayısıyla da parasını verip alacağınız ürünlerinizi daha pahalıya almış oluyorsunuz ve ücretsiz hediye diye verdiği ürünlerin parasını da aslında sizden almış oluyor :)
Anlayacağınız konsepti gereği ücretsiz ürün algısıyla size ekonomik fayda sağlamayacak bir kampanyadır.. Açıkçası tavsiye etmem, kendim de kullanmıyorum bu kampanyayı..

artık 1000 kredi için 60 jeton tek'te yapılmıyor mu ?

Selamlar herkese,
Yeni açtığım hiç sipariş olmayan hesabıma ilk önce wincredit 1000 geldi, açtım kampanyayı ama kullanmadım. 72 saat sonunda uygulamayı tekrar açtığımda (ara ara açıyordum beklemedim 72 saat) 1800 Kredi Hediye diye banner gelip çark geldi ve siparişi oluşturdum.

Eski 3 hesabım halen ban yemiş halde onları kullanamıyorum ancak yeni açtığım 2 hesaba farklı şekilde 1800 geldi. ilk hesabımdan 1000 kredi ile sipariş verdikten sonra 1800 geldi, 1800 den sonra tekrar 1000 geldi onu kullandım. ikinci hesabımdan 1000i kullanmadım 1800 geldi, şimdi hesap değiştirmeden bunun yenilenmesini bekleyeceğim, eksi yorumlarda böyle bir durum yeni okudum bakalım tekrar verecek mi, yeni durumu özetlerim. sanırım yeni açılan hesaplara geliyor 1800. Eski hesaplarıma 5 aydır hiç gelmemişti.
Sanırım birkaç sayfa önce wincredit kampanyalarının gerek uygulama içi gerekse de genel anlamda revize olacağını belirtmiştim.. Özellikle yeni açılan kullanıcı hesaplarında 1800 TL kredi verme opsiyonunu daha sık devreye almasından dolayı eski ve sık alışveriş alışkanlığı bulunan hesaplara 1800 TL kredi seçeneğini neredeyse hiç tanımlamıyor ya da çok nadir denk gelirsiniz.. (Mesela bana hiç vermiyor :D )
Açıklamanız vesilesiyle, tüm arkadaşlara tavsiyem, eski hesaplarınızda bir mecburiyetiniz yok ise yeni account lar üzerinden Temu ya kaydolmanızdır, neticede 1000 TL yerine 1800 TL yi tek seferde alabilme şansınız daha fazla olacak:)

P.s: Gerek özelden gerekse forum başlığından zaman zaman ve tekrar tekrar sorulduğu için yeni kullanıcı kaydı açılımında dikkat etmenizi elzem kılan hususları aşağıya sıralıyorum..

1- Yeni kullanıcı hesabı oluştururken daha önceki hesaplarınızda hiç kullanmadığınız bir T.C ve isim soy isim bilgisi kullanın, böylece Temu sizi net olarak yeni bir kullanıcı olarak tanımlayacaktır. Yeni ve güncel kampanya tanımlama kriterinde Temu nun ilk sırada baktığı veri budur,

2- Yukarıdaki bilgiye ek olarak, yeni hesap oluşturduğunuzda özellikle telefon kısmını mutlaka boş bırakın, adres kaydı oluştururken eğer aktif bir GSM hattınız yok ise uyduruk bir numara sallayın.. Daha önce kullandığınız telefon numaralarınızı asla kaydetmeyin, çünkü Temu algoritmasının kolay tespiti açısından en önce baktığı veri GSM no verisidir,

3- Ayrıca mümkünü varsa alışveriş sırasında kullanacağınız kartınız farklı ve kullanılmamış bir kart olsun, normal debit veya sanal debit kart da olabilir, mutlaka kredi kartı olması zorunlu değildir.. Temu nun kampanya veri analizinde opsiyon sunarken yine tespit kolaylığı açısından baktığı diğer log bilgisi kullandığınız kart bilgilerinizdir..

4- Yukarıdaki bilgiler ışığında Temu nun kampanya tanımında en az etki eden parametre (%10...) kullanılan cihazdır. Etkisi yukarıdakilere nazaran daha azdır, fakat imkanınız varsa yukarıdaki tanımlara ek olarak yeni cihazla hesap oluşturmak Temu nun daha yeni ve cazip, özellikle de yeni kullanıcılara özel kampanyalarına en ekonomik şartlarla katılımınızı kesinlikle garantiye alacaktır.

İyi alışverişler..

Öderken her hesap için farklı kart mı kullanıyorsunuz?
2 bireysel kredi kartı 1 debit kart ve bir adet de sanal kart üzerinden yürütüyorum..

Hocam bu mavi wincredit 1000tl yi tektemi veriyor yoksa günleremi yayıyor az once siparis gectimde
Wincredit te mavi veya siyah renk olmasının standart bir hali yok, kendileri açısından kampanya veri yönetimini sağlamak için farklı renk tonajları kullanıyorlar, kiminde mavi tek seferde 1000 TL verirken kiminde parçalı verebiliyor, aynı durum siyahta da geçerli.. Renk değişiminin esprisi tanımlanan hesabın alışveriş adet ve limit tutarlarının verilerini o user bazında Temu kampanya yönteminin back up lamasından ibaret..

İlk defa başka bir kargoya verildi. Bununla daha önce kargosu gelen var mı ? Gümrük limit düştü diye kara yolu şirketine mi verdiler acaba.
Alıntıyı görüntüle
Belli bi zamandır aklımdaydı paylaşamamıştım..
Temu nun uluslararası ürün gönderimlerinde hem ülkemiz hem de bölgesel anlamda Batı Avrupa ve Ortadoğu kanalları için farklı kargo firma arayışları belli zamandır devam ediyor.. Ülkemiz özelinde, 2025 sonunda MNG kargoyla taşıma sözleşmeleri sona erecek ve MNG tarafında Temu nun ürünlerini taşımanın karlılıklarında düşüşler yaratması nedeniyle yeni bir sözleşmeye hiç sıcak bakmadıklarını biliyorum.. Tabi burası Türkiye, belki de orta yol bulurlar:)
Dolayısıyla farklı kargo firmalarınca gönderimler görürseniz şaşırmayın:)

Son düzenleme:
Limit 1230 Tl'ye düşmüş :D
Evet ülkemizdeki güncel EU kuruna göre ortalama 15-20 günlük süreçlerde üst limit güncellemesi kaçınılmaz oluyor..
Açıkçası limitin artması mı daha iyi yoksa düşmesi mi bilemedim :)

artık 1000 kredi için 60 jeton tek'te yapılmıyor mu ?
Şu an için 1000 TL kredi için ancak 50 jeton karşılığı alışveriş opsiyonu sunarsa alabilirsiniz..
Alışveriş üst limit sınırı yakın zamanda indiği için kampanya sepet sınırınız maalesef 1230 TL yi şu an için geçemediğinden 1250 TL karşılığı tek seferlik bir alışveriş karşılığında 60 jeton alabilme ve 1000 TL kredi kazanma imkanınız bulunmuyor..

1000 TL için 60 jeton istiyorsa ya kullanmayıp yeni wincredit i bekleyeceksiniz, ya 530 TL limitli kampanya süresi dolmadan 2 alışveriş birden yapacaksınız ya da burada bazı arkadaşların yaptığı gibi kampanya sayfasından satın aldığınız ürünü anında iptal ederek, eğer Temu kredi iadesi vermiş ve yeni sunduğu wincredit 1000 TL için 50 jeton ise bu sorundan bir ihtimal kurtulacaksınız. Fakat bu son söylediğimi yaptığınız takdirde Temu wincredit iptal fraud radarına yakalanarak gri veya black list ban'ına uğramanız yüksek olasıdır..

Tercih sizin:)

Son düzenleme:
1800 verdiğinin olayı nedir acaba onda 1000 TL tutarında alışveriş yapınca oluyor mu ?

1000034614.webp

Bu skynet nedir ilk defa görüyorum. Ayrıca sipariş bilgisi diye takip güncellemesi girilmiş çok enteresan. Nedir bu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,738
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri