TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Bu kredinin süresi var mıydı? Son birkaç gündür şu bildirim gelip duruyor.
Wincredit ten gelen kredi iadesindeki tutar ss deki tutarsa sıkıntı yok çünkü süre sınırı yok.. Ama başka bir kampanya karşılığı sınırlı süreli bir kredi iadesi ise ona dikkat etmeniz gerekiyor.. Eskiden gönderdiğiniz ss deki bildirimi sadece wincredit üzerinden hemen kullansınlar diye blöfüne gönderirlerdi ama şimdi tüm kampanya kredi iadelerinde aynı konsept bildirimi olduğu için net konuşamıyorum. Siz wincredit ten bi teyit edin aynı rakamsa gelen bildirimi dikkate almayın..

Az önce sürat kargodan mesaj geldi kargonuz yola çıktı diye. Ben bir şey almadım bu ne smsi derken aklıma şu yeni kargo geldi. Büyük ihtimal sürat şle çalışıyor sky bilmemne.. 5 günde bana ulaşacak gibi duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldığım kompresör geldi fakat yanlış ürün göndermişler para iadesi önerdiler kabul ettim. Şimdi gönderdikleri kablolu kompresörü şarjlı hale getiriyorum çözümler tükenmez.
Sabah beri bende aldığım titanik maketinin ledlerine ışık sensörü takmaya çalışıyorum. 2 tane sensör aldım temudan fakat beceremedim. Elektronikten anlıyorsan bana az yardımcı ol :D.

Edit : Halettim tamamdır. Bağlantıyı yanlış yapmışım.

Son düzenleme:
Az önce sürat kargodan mesaj geldi kargonuz yola çıktı diye. Ben bir şey almadım bu ne smsi derken aklıma şu yeni kargo geldi. Büyük ihtimal sürat şle çalışıyor sky bilmemne.. 5 günde bana ulaşacak gibi duruyor.

Sabah beri bende aldığım titanik maketinin ledlerine ışık sensörü takmaya çalışıyorum. 2 tane sensör aldım temudan fakat beceremedim. Elektronikten anlıyorsan bana az yardımcı ol :D.

Sürat kargoysa rahat 1'e gelir (aya)

Yav elimde pil kalmamış laptoptan çıkan pillerle uğraşıyorum sinir oldum punta tutmuyor.

Yeni hesabımın birinde hiç iade iptal işlemi yok, wincredit ekranı yine de ürün iade ettiğiniz için kampanya iptal edildi diyor. İade ekranına bile girmedim. Diğer hesaplarımda bile hatta hiç iade yok. İnşallah düzelir diye bekliyorum

Sürat kargoysa rahat 1'e gelir (aya)
Az önce teslim aldım. Çin'den bizim eve 5 gün sürdü :). Aras ile de biraz sonra gelecek. Aynı satıcıdan almıştım. O da 5 günde gelmiş olacak. Bu hız satıcı ile alakalı olabilir.

Az önce teslim aldım. Çin'den bizim eve 5 gün sürdü :). Aras ile de biraz sonra gelecek. Aynı satıcıdan almıştım. O da 5 günde gelmiş olacak. Bu hız satıcı ile alakalı olabilir.
Kapının başında çaresiz bekliyoruum bekliyorum ama gelmeyeceek biliyorum

Benim 11 gündür çinden çıkmadı sana 5 günde gelmiş ben bahtsızım galiba :D (İstanbul)

Ekler

• Screenshot_20250516_120411_Temu.webp
    Screenshot_20250516_120411_Temu.webp
    54.9 KB · Hit: 29
Son düzenleme:
Kapının başında çaresiz bekliyoruum bekliyorum ama gelmeyeceek biliyorum

Benim 9 gündür çinden çıkmadı sana 5 günde gelmiş ben bahtsızım galiba :D (İstanbul)
Destek kısmına tıkla, seçeneklerden bu kargolu ürünü seç, para iadesi mi yoksa süreci hızlandıralım mı felan diye sorar süreci hızlandıra tıkla.

@KingDeViL 1:8 Siyah Formula aracının kitapçığı bu şekilde küçük geldi. Turuncu büyük boyutluydu. Sizinki de bu şekilde miydi? Hatırlıyor musunuz?

1000031967.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,304
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri