Kargo kısımnda ücretsiz yazıyorsa takılmaz.3 euro kargo mevzuuna dikkat ederlerse takılır.
Devletimiz ücretsiz kargoyu 3 euro sayıyor artık haberiniz olsun.Kargo kısımnda ücretsiz yazıyorsa takılmaz.
Kaynak?Devletimiz ücretsiz kargoyu 3 euro sayıyor artık haberiniz olsun.
Bilemem, son kararname bu. Keyfekeder bir iki hafta istisna tanıyor olabilirler, işleyiş farklı olabilir (temu faturada bize yansıtmadan kargo ücreti yazıyor olabilir vs) ama biraz google ve youtube yaparsanız konuya daha hakim olabilirsiniz.Ak680 Max alanlar nasıl alabildi ozaman? Temunun izin verdiği her şey alınabiliyor.
O halde garanti olması açısından 27 euro'yu geçmemek mi lazım hocam ? yani 980 tl'yi.Bilemem, son kararname bu. Keyfekeder bir iki hafta istisna tanıyor olabilirler, işleyiş farklı olabilir (temu faturada bize yansıtmadan kargo ücreti yazıyor olabilir vs) ama biraz google ve youtube yaparsanız konuya daha hakim olabilirsiniz.
Buna vergi dahil değil sadece ürünün fiyatı 27 Euro geçmesin.O halde garanti olması açısından 27 euro'yu geçmemek mi lazım hocam ? yani 980 tl'yi.
Hocam 27 euro'yu geçmesin diyorsunuz fakat üst mesajınızda temunun izin verdiği her şey alınabiliyor diyorsunuz. Temu yaklaşık 30 euro (1050' TL'ye kadar) izin veriyor. Ne yapacam ben anlayamadım.Buna vergi dahil değil sadece ürünün fiyatı 27 Euro geçmesin.
1050 TL sadece ürün fiyatını geçerse hata verir vergi 10k olsun ürün 400 olsun gelir.Hocam 27 euro'yu geçmesin diyorsunuz fakat üst mesajınızda temunun izin verdiği her şey alınabiliyor diyorsunuz. Temu yaklaşık 30 euro (1050' TL'ye kadar) izin veriyor. Ne yapacam ben anlayamadım.