🔥İndirim (Temu) 240mm sıvı soğutma 1000tl (Risk)

Parana yazık alma sakın 😅 sıvı soğutma istersen daha çok para verip daha az performans alacaksın veya arctic'in 360-420mm soğutmaları mantıklı sadece onlara bak. her türlü kule tipi daha mantıklı. özellikle bu attığın model çok dandik ben incelemesini izlemiştim merak edip hayatımın en boş 10 dakikasıydı heralde :kekw:
160tl ya gelince heyecan yaptım saģolun temudaki şansımı klavyede kullanayım o zaman kendimi garantiye alayım

Sıvı soğutma sıkıntılı bir ürün arkadaşlar. Borular kaliteli olcak, fanlar kaliteli olacak, devirdaim pompası sağlam olacak arıza vermeyecek, içinde hava olmadan monte edilmiş olacak, içindeki sıvı uzun bir süre sonra da olsa değişecek. Bu sebeplerden dolayı temudan önermem. 3080ti 7800x3d sistemimde bile sıvı soğuma kullandığım için pişman oldum. Kule tipi adamdır.

Sıvı soğutma sıkıntılı bir ürün arkadaşlar. Borular kaliteli olcak, fanlar kaliteli olacak, devirdaim pompası sağlam olacak arıza vermeyecek, içinde hava olmadan monte edilmiş olacak, içindeki sıvı uzun bir süre sonra da olsa değişecek. Bu sebeplerden dolayı temudan önermem. 3080ti 7800x3d sistemimde bile sıvı soğuma kullandığım için pişman oldum. Kule tipi adamdır.
Adam hakli sivi nin bile kalitesi var 3 adet sivi sogutma attim meshur markalar hemde kule tipi al saglam 2 fanli candir gerisini salla gitsin sivi sogutmada hava oldugunda bile cizirti sesi yapiyor riske etmek istiyorsan 1 sene kullanip atacam diyorsan al idare eder uzun omru olmaz temudakinin

Pearless Assassin'in bir çok sıvı soğutmadan daha iyi olduğunu göze alırsak bundan kesin daha iyidir. Kaldı ki Cooler Master gibi bir markanın bile sıvı soğutucu ürünlerinde bir çok damlatan modeli olmuşken bu riske değmez. Ek olarak pompa üreticisi vs. gibi bilgilere de sahip değiliz.

Pearless Assassin'in bir çok sıvı soğutmadan daha iyi olduğunu göze alırsak bundan kesin daha iyidir. Kaldı ki Cooler Master gibi bir markanın bile sıvı soğutucu ürünlerinde bir çok damlatan modeli olmuşken bu riske değmez. Ek olarak pompa üreticisi vs. gibi bilgilere de sahip değiliz.
assassin ile frost comander arasında kalsan hangisini tercih edersin peki arasında 400tl fark oynuyor

assassin ile frost comander arasında kalsan hangisini tercih edersin peki arasında 400tl fark oynuyor
Kullanılacak işlemci nedir? Aralarında oyunlarda göreceğin bir fark yok. Sadece işlemcini sürekli %100 yük altında kullanacaksan yani render alacaksan o 400TL fark verilir çünkü tam yük altında Commander daha iyi onun dışında gaming ve idle durumlarda aralarında pek fark yok. Ek olarak Commander hafif daha sesli.

Kullanılacak işlemci nedir? Aralarında oyunlarda göreceğin bir fark yok. Sadece işlemcini sürekli %100 yük altında kullanacaksan yani render alacaksan o 400TL fark verilir çünkü tam yük altında Commander daha iyi onun dışında gamign ve idle durumlarda aralarında pek fark yok. Ek olarak Commander hafif daha sesli.
7500f işlemcim peerlees in rgb ve beyaz olması hoş ama frost un fanları daha kaliteli heralde

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ascl
İçindeki sıvı kötü oluyor genelde buna kaliteli araba radyatör sıvısından koymak gerek xd .
İyi sıvılar pahalı dandik sıvılar motordaki contayi patlatiyor ve kirec yapiyor elimde parcalanmis 5 adet pompa cpu blok varcooler master corsair buna dahil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,956
Üyeler
185,007
Son üye
RyaeN
Geri