Neler Yeni

Temu 240mm Sıvı Soğutma 508Tl 2 Renk ARGB

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,793
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Açıkçası güven vermedi almadım ya görüntü olacak diye alacağım sıvı kaçırsa sistem çöp olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

kule tipi al sıvı kaçırma pompa bozulma gibi durumlar için kafan rahat olsun
sıvı soğutmam var zaten 360mmlik çok uygun diye yedek olarak alacaktım

Roex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Berat Özdemir
İ5 12400f için alınır mı

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Yılmaz
Bunun gibi ürünler almak yerine tr de garantili ürün alın x123 gibi ihtiyacınızı karşılayacak sonra en ufak sıkıntıda muhatap bulamzsaniz alacağınız bu sıvı soğutmanin borusu falan patlarsa bunu karşılamazlar yani zarara girersiniz onun yerine garantili alın burada aldığınız garantili ürün sıkıntılı çıkarsa hem garantiye götürmek daha kolay olur hemde bilgisayara zarar verirse soğutmadan kaynaklı firmasından tazminat alabilirsiniz

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Volkan

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Yiğit
Açıkçası güven vermedi almadım ya görüntü olacak diye alacağım sıvı kaçırsa sistem çöp olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

kule tipi al sıvı kaçırma pompa bozulma gibi durumlar için kafan rahat olsun( bu sıvı soğutma modeli için diyorum birileri yine Arctic liquid freezer III diye yorumlar yanlış bilgilendirmeden uyarı yeriz :D)
64 bin adet satılmış sıvı soğutma ama dediğiniz gibi bir durum oldukça riskli bir olay.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Volkan
64 bin adet satılmış sıvı soğutma ama dediğiniz gibi bir durum oldukça riskli bir olay.
satılmıştır olabilir ama bakalım 1 seneye ne olacak o ürünlere belkide sağlam ürettiler bilemeyiz ama ben riske girmem tr ye değişik adlarda sokulanları görüyoruz 1 seneyi çıkarmıyorlar Örn; Revenge diye bi dandirik bir şey var arkadaşa itelemişler pompası bozuldu elinde paltladı sıvı kaçırmadı diye sevindik yani alalı 4 5 ay olmuştu

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Yiğit
satılmıştır olabilir ama bakalım 1 seneye ne olacak o ürünlere belkide sağlam ürettiler bilemeyiz ama ben riske girmem tr ye değişik adlarda sokulanları görüyoruz 1 seneyi çıkarmıyorlar Örn; Revenge diye bi dandirik bir şey var arkadaşa itelemişler pompası bozuldu elinde paltladı sıvı kaçırmadı diye sevindik yani alalı 4 5 ay olmuştu
x123 ü de şimdi alsammı bilemedim i31200f var şuan kasamda ileride i512400f e geçersem kullanırım zaten x123 fanı ama indirime girermi ya da onun gibi fp ürün bulabilirmiyim bilemdim

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
alınır mı? beyler bide ilk siparişe ozel kampanya vs varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Sanane
Sıvı soğutma marka ve garanti olmadan alınmaz. Bazen marka bile kötü ürün çıkarır garanti işi halleder. 2 fanlı sıvı soğutma aldığına da deymez. Al sat yapacaklar ikinci el sitelerinde kar elde edebilirler. Zaten ortalık al sat yapanların kullanmış gibi güzel yorum yapmalarıyla dolup taşıyor.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,793
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Sıvı soğutma marka ve garanti olmadan alınmaz. Bazen marka bile kötü ürün çıkarır garanti işi halleder. 2 fanlı sıvı soğutma aldığına da deymez. Al sat yapacaklar ikinci el sitelerinde kar elde edebilirler. Zaten ortalık al sat yapanların kullanmış gibi güzel yorum yapmalarıyla dolup taşıyor.
alsam 1kya satılır mı acaba

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Bu marka aliexpress te manmu olarak satılıyor.
OC için değilde kasada görüntü olsun diye alınabilir

Bu fiyata wraith prism satıyor millet 2. El

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom