Temu 240mm Sıvı Soğutma 508Tl 2 Renk ARGB

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Açıkçası güven vermedi almadım ya görüntü olacak diye alacağım sıvı kaçırsa sistem çöp olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kule tipi al sıvı kaçırma pompa bozulma gibi durumlar için kafan rahat olsun
sıvı soğutmam var zaten 360mmlik çok uygun diye yedek olarak alacaktım

Bunun gibi ürünler almak yerine tr de garantili ürün alın x123 gibi ihtiyacınızı karşılayacak sonra en ufak sıkıntıda muhatap bulamzsaniz alacağınız bu sıvı soğutmanin borusu falan patlarsa bunu karşılamazlar yani zarara girersiniz onun yerine garantili alın burada aldığınız garantili ürün sıkıntılı çıkarsa hem garantiye götürmek daha kolay olur hemde bilgisayara zarar verirse soğutmadan kaynaklı firmasından tazminat alabilirsiniz

Açıkçası güven vermedi almadım ya görüntü olacak diye alacağım sıvı kaçırsa sistem çöp olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kule tipi al sıvı kaçırma pompa bozulma gibi durumlar için kafan rahat olsun( bu sıvı soğutma modeli için diyorum birileri yine Arctic liquid freezer III diye yorumlar yanlış bilgilendirmeden uyarı yeriz :D)
64 bin adet satılmış sıvı soğutma ama dediğiniz gibi bir durum oldukça riskli bir olay.

64 bin adet satılmış sıvı soğutma ama dediğiniz gibi bir durum oldukça riskli bir olay.
satılmıştır olabilir ama bakalım 1 seneye ne olacak o ürünlere belkide sağlam ürettiler bilemeyiz ama ben riske girmem tr ye değişik adlarda sokulanları görüyoruz 1 seneyi çıkarmıyorlar Örn; Revenge diye bi dandirik bir şey var arkadaşa itelemişler pompası bozuldu elinde paltladı sıvı kaçırmadı diye sevindik yani alalı 4 5 ay olmuştu

satılmıştır olabilir ama bakalım 1 seneye ne olacak o ürünlere belkide sağlam ürettiler bilemeyiz ama ben riske girmem tr ye değişik adlarda sokulanları görüyoruz 1 seneyi çıkarmıyorlar Örn; Revenge diye bi dandirik bir şey var arkadaşa itelemişler pompası bozuldu elinde paltladı sıvı kaçırmadı diye sevindik yani alalı 4 5 ay olmuştu
x123 ü de şimdi alsammı bilemedim i31200f var şuan kasamda ileride i512400f e geçersem kullanırım zaten x123 fanı ama indirime girermi ya da onun gibi fp ürün bulabilirmiyim bilemdim

alınır mı? beyler bide ilk siparişe ozel kampanya vs varmı

Sıvı soğutma marka ve garanti olmadan alınmaz. Bazen marka bile kötü ürün çıkarır garanti işi halleder. 2 fanlı sıvı soğutma aldığına da deymez. Al sat yapacaklar ikinci el sitelerinde kar elde edebilirler. Zaten ortalık al sat yapanların kullanmış gibi güzel yorum yapmalarıyla dolup taşıyor.

Sıvı soğutma marka ve garanti olmadan alınmaz. Bazen marka bile kötü ürün çıkarır garanti işi halleder. 2 fanlı sıvı soğutma aldığına da deymez. Al sat yapacaklar ikinci el sitelerinde kar elde edebilirler. Zaten ortalık al sat yapanların kullanmış gibi güzel yorum yapmalarıyla dolup taşıyor.
alsam 1kya satılır mı acaba

Bu marka aliexpress te manmu olarak satılıyor.
OC için değilde kasada görüntü olsun diye alınabilir

Bu fiyata wraith prism satıyor millet 2. El

konudan bağımsız bu sıvı soğutmaların içindeki sıvı nedir babasütü falanmı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,494
Üyeler
185,113