Bende 380 diyordu şimdi baktım 670 e çıkartmışlarAlıntıyı görüntüle
bende odeme yapma için min 410 diyo
Sepette kalan o tutar için sepetin limitini tam aşıpta bırakacak bir ürün gerekli mesela 200 tl lik ürün aldınız sepet min tutarı 650 400-450 tl tutarında bir ürün alırsanız ürünün siyat sınıfına göre vergi binecek sepete siz satın alımı yapıp o ürünü iade ettiğinizde total ürün vergilendirmesi ile vergisi kesilecek ve aldığınız ürün birtek kendi vergisi ile size gelicek
Hocam şimdi bu yöntem kesinlikle çalışıyor mu yani bu taktiği yaptığınızda evinize geldi mi???Hepinizden önce ben yapıyordum
Alıntıyı görüntüle
Hocam bir sayılsalcı olarak beynim yandı acaba daha basit türkçe ile anlatırmısınızSepette kalan o tutar için sepetin limitini tam aşıpta bırakacak bir ürün gerekli mesela 200 tl lik ürün aldınız sepet min tutarı 650 400-450 tl tutarında bir ürün alırsanız ürünün siyat sınıfına göre vergi binecek sepete siz satın alımı yapıp o ürünü iade ettiğinizde total ürün vergilendirmesi ile vergisi kesilecek ve aldığınız ürün birtek kendi vergisi ile size gelicek
200TL'lik ürün alıcaksan ve sepet tutarın 650TL ve üzeri ise aradaki farkı kapatacak sepet tutarını tam dolduracak bir ürün daha ekle sepete ve alışverişi tamamla bu ürünün tek bir ürün olduğundan emin ol birden fazla ürün ekleme alışverişi tamamladıktan sonra aldığın diğer ürünü iptal et iptal ettiğinde asıl aldığın ürün onaylanıyor iptal ettiğin ise geri iade oluyor kesilen vergileri dahil bir şekilde birden fazla ürün eklersen ürün başı gümrük vergisi falanda biner buda aylık 5 ürün limitini doldurabilir yani ürünler gümrükte takılabilir veya iptal ettiğin ürünün mevcut kendi vergisi haricinde başka vergilerde yüklü bir şekilde binebilirHocam şimdi bu yöntem kesinlikle çalışıyor mu yani bu taktiği yaptığınızda evinize geldi mi???
-çünkü sanki orada bir hata yanlışlık varmış gibi geliyor bana yani vergisiz 400TL olan ürün nasıl oluyor da 200TL sepetteki ürüne eklenip vergiz halı olsada 600TL altı tutuyor???
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bir sayılsalcı olarak beynim yandı acaba daha basit türkçe ile anlatırmısınız
Hocam Teşekkürler şimdi anladım200TL'lik ürün alıcaksan ve sepet tutarın 650TL ve üzeri ise aradaki farkı kapatacak sepet tutarını tam dolduracak bir ürün daha ekle sepete ve alışverişi tamamla bu ürünün tek bir ürün olduğundan emin ol birden fazla ürün ekleme alışverişi tamamladıktan sonra aldığın diğer ürünü iptal et iptal ettiğinde asıl aldığın ürün onaylanıyor iptal ettiğin ise geri iade oluyor kesilen vergileri dahil bir şekilde birden fazla ürün eklersen ürün başı gümrük vergisi falanda biner buda aylık 5 ürün limitini doldurabilir yani ürünler gümrükte takılabilir veya iptal ettiğin ürünün mevcut kendi vergisi haricinde başka vergilerde yüklü bir şekilde binebilir