Neler Yeni

TEMU 650TL SINIR OLMADAN ALIŞVERİŞ YAPMA

veneficus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Dušan Tadić
videoda gördüğünüz gibi
.
ürünü sepete ekleyin 670tl sınırını aşsın sonra ödeme erkanından ürünleri iptal edin

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: B1L0

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,223
İsim
Emre siyah
1730228460809.png

bende odeme yapma için min 410 diyo

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Rusty
vergiyi peki neye göre alacak
edt: düşüyormuş tam anladım tşk taktik için

Vanessa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Vanessa
Sana zahmet burdanda paylaşırmisin yazı olarak

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mustafa Ödemiş
aldıktan sonra diger siparisleri iptal etmek olmuyor mu

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Bu ne kadar işe yarıyor ki ödeme aşamasına atmıyor mobilde

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,211
İsim
Arda doğan
Sepette kalan o tutar için sepetin limitini tam aşıpta bırakacak bir ürün gerekli mesela 200 tl lik ürün aldınız sepet min tutarı 650 400-450 tl tutarında bir ürün alırsanız ürünün siyat sınıfına göre vergi binecek sepete siz satın alımı yapıp o ürünü iade ettiğinizde total ürün vergilendirmesi ile vergisi kesilecek ve aldığınız ürün birtek kendi vergisi ile size gelicek

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hepinizden önce ben yapıyordum😁
Alıntıyı görüntüle
Hocam şimdi bu yöntem kesinlikle çalışıyor mu yani bu taktiği yaptığınızda evinize geldi mi???

-çünkü sanki orada bir hata yanlışlık varmış gibi geliyor bana yani vergisiz 400TL olan ürün nasıl oluyor da 200TL sepetteki ürüne eklenip vergiz halı olsada 600TL altı tutuyor???
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sepette kalan o tutar için sepetin limitini tam aşıpta bırakacak bir ürün gerekli mesela 200 tl lik ürün aldınız sepet min tutarı 650 400-450 tl tutarında bir ürün alırsanız ürünün siyat sınıfına göre vergi binecek sepete siz satın alımı yapıp o ürünü iade ettiğinizde total ürün vergilendirmesi ile vergisi kesilecek ve aldığınız ürün birtek kendi vergisi ile size gelicek
Hocam bir sayılsalcı olarak beynim yandı acaba daha basit türkçe ile anlatırmısınız

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,211
İsim
Arda doğan
Hocam şimdi bu yöntem kesinlikle çalışıyor mu yani bu taktiği yaptığınızda evinize geldi mi???

-çünkü sanki orada bir hata yanlışlık varmış gibi geliyor bana yani vergisiz 400TL olan ürün nasıl oluyor da 200TL sepetteki ürüne eklenip vergiz halı olsada 600TL altı tutuyor???
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir sayılsalcı olarak beynim yandı acaba daha basit türkçe ile anlatırmısınız
200TL'lik ürün alıcaksan ve sepet tutarın 650TL ve üzeri ise aradaki farkı kapatacak sepet tutarını tam dolduracak bir ürün daha ekle sepete ve alışverişi tamamla bu ürünün tek bir ürün olduğundan emin ol birden fazla ürün ekleme alışverişi tamamladıktan sonra aldığın diğer ürünü iptal et iptal ettiğinde asıl aldığın ürün onaylanıyor iptal ettiğin ise geri iade oluyor kesilen vergileri dahil bir şekilde birden fazla ürün eklersen ürün başı gümrük vergisi falanda biner buda aylık 5 ürün limitini doldurabilir yani ürünler gümrükte takılabilir veya iptal ettiğin ürünün mevcut kendi vergisi haricinde başka vergilerde yüklü bir şekilde binebilir

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Mehmetcan İvrendi
200TL'lik ürün alıcaksan ve sepet tutarın 650TL ve üzeri ise aradaki farkı kapatacak sepet tutarını tam dolduracak bir ürün daha ekle sepete ve alışverişi tamamla bu ürünün tek bir ürün olduğundan emin ol birden fazla ürün ekleme alışverişi tamamladıktan sonra aldığın diğer ürünü iptal et iptal ettiğinde asıl aldığın ürün onaylanıyor iptal ettiğin ise geri iade oluyor kesilen vergileri dahil bir şekilde birden fazla ürün eklersen ürün başı gümrük vergisi falanda biner buda aylık 5 ürün limitini doldurabilir yani ürünler gümrükte takılabilir veya iptal ettiğin ürünün mevcut kendi vergisi haricinde başka vergilerde yüklü bir şekilde binebilir
Hocam Teşekkürler şimdi anladım

Bu arada şimdi ben sepet tutarını doldursun diye eklediğim ürünü iade edince onun vergiside iade ediliyor değil mi? Yani ilk almak isteğim ürün ve sadece almak istediğim ürünün vergisini vs. Falan ödüyorum değilme

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,726
İsim
Kerem Çavuş
şunu başta görsem ya ne alsam 1400 1400 verdik :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular