Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
17 ile 28 arasında yatacağı yazıyor.iade hemen yatıyor mu hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkinci kez alanlar nasıl alıyor?
17 ile 28 arasında yatacağı yazıyor.iade hemen yatıyor mu hocam
hacı bu kredi şeysi bana da geldi fakat 119 jeton lazım. Sipariş verirsem %4 + 50 jeton veriyor. Siparişte mouse 1000tl olarak gözüküyor. Sepette vergiyle 1600 oluyor. %4 jeton verme olayını 1000tl üzerinden mi vericek yoksa 1600tl üzerinden mi? 1000 tl üzerinden veriyorsa dolmuyor o yüzden merak ettimEkran görüntüsünde gördüğün fiyattan alıyorum hep. cebimden çıkan para o kadar. toplam 216 liraya aldığım bile oldu (fiyat düzeltmesinden gelen kredilerle düştü o kadar).
Alıntıyı görüntüle
farklı bir cihaz ile17 ile 28 arasında yatacağı yazıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkinci kez alanlar nasıl alıyor?
tc farklımı olması lazım hocamfarklı bir cihaz ile
Başkan mng hafta sonu çalışmıyor. Cumartesi gelemezMng benimki PTT de olsa erken alırdım ama olsun
cumartesi yapılıyor pazar çalışmıyolarBaşkan mng hafta sonu çalışmıyor. Cumartesi gelemez
calısıyor dıye bılıyorum geldıgını hatırlıyorumBaşkan mng hafta sonu çalışmıyor. Cumartesi gelemez
calısıyor dıye bılıyorum geldıgını hatırlıyorum
cumartesi yapılıyor pazar çalışmıyolar
calısıyormus dostum abım kargocuda calısıyormus 1.30 2.30 arasına kadarMesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam ben aynı tc ile siparis verdim ikiside kargoda suantc farklımı olması lazım hocam
bana cumartesi gelmişti hocam bilmiyorum başka yerde de kargocular sadece pazar çalışmıyor yazıyorMesaj otomatik birleştirildi: