bana göre önemi yok, 1 tane kendime aldım 6 tane de devletime aldım gitti vatan sağ olsun.Bende onu soracaktım çok önemi var mı bu fiyata.Kazıklanmadık değil mi
P yazan proBen bir türlü 100TL'ye düşürmedim. Ama kuponlarla birlikte vergi dahil 1100TL'ye denk geliyor alınır mı sizce?
Ayrıca yanında Aj159p yazıyor. Bu pro olan modeli mi? Yoksa düz model mi?
yanıt alabildiniz mi iptal mi edelim
yüzde 90 indirimi hangi kampanyadan verdi hocamEvet hocam yuzde 90 indirim uygulandi 25 dakika once aldim
çok yakın ikiside ama ajazz da dongle ile alırsan 8k tarama var o yönden daha iyi oluyor. İndirimli alabiliyorsan bunu al yoksa ,Z1 veya attığını yurt içi alabilirsinHocam bu VXE R1'den daha iyi midir? Normalde onu almayı düşünüyordum çünkü.
Güncel Z1 kullanıyorum zaten yedek düşünüyorum bunu. Ama sanırım bu aldığımızın yanında 8k dongle gönderilmiyor.çok yakın ikiside ama ajazz da dongle ile alırsan 8k tarama var o yönden daha iyi oluyor. İndirimli alabiliyorsan bunu al yoksa ,Z1 veya attığını yurt içi alabilirsin
Bugünde vatani görevimizi yerine getirdikbana göre önemi yok, 1 tane kendime aldım 6 tane de devletime aldım gitti vatan sağ olsun.
103 tl ürün 630 tl vergi
Benim aldığımda dahil yazıyorGüncel Z1 kullanıyorum zaten yedek düşünüyorum bunu. Ama sanırım bu aldığımızın yanında 8k dongle gönderilmiyor.
yüzde 90 indirimi hangi kampanyadan verdi hocam
posttaki ilk fotodaki instagram sayfasina gittim aramadan marka mouse yazdim 5 10 dakikaga reklamler geldi oradan gecip aldimyüzde 90 indirimi hangi kampanyadan verdi hocam
Şöyle görünüyor hocam.Benim aldığımda dahil yazıyor