yeni hesapmı tıkla linke ordaki mouseların birini sepete ekle biO meşhur reklam çıktı karşıma ama halen 1045 tl
yukarda dediğim adımlara bak bende işe yaramıştıYeni hesap olmuyor ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi tame klavyese oldu 93tlye düştü ama ajaz düşmedş
yanıt alabildiniz mi iptal mi edelimvar görünüyor dedi temsilci ama satıcıya bağlayım mı sizi dedi, bağlantı kurmasını bekliyorum, net cevabı yazacağım.
Şimdi reklam önüme düştü 93 TL'ye aldim eyv cok saolMerhaba kısa süre önce mouseum bozulduğu için yeni mouse araştırmıştım. Fakat f/p bir şey bulamamıştım. Bu ajz159 pro hoşuma gitmişti ama 1.5k tl vergi dahil pahalı gelmişti bu yüzden sepette bırakıp uygulamayı silmiştim.
Temuyu normalde sevmem heryerden kupon çıkıyor saçma reklam yapıyorlar diye.
Ama 3 gün sonra, instagram da baktığım mouse 100 tl olarak reklamı çıktı ,yalandır büyük ihtimalle diye düşündüm ama şansımı denedim işe yaradı sonuç olarak.
Almak istediğiniz bir ürün varsa şansınız deneyin baya ucuza alırsınız belki. Daha çok bilgilendirme konusu bu ,o yüzden link eklemiyom sadece bu üründe geçerli değil .
hayırlı olsun ,iyi günlerde kullanınŞimdi reklam önüme düştü 93 TL'ye aldim eyv cok saol
bence içinden çıkıyor, o başlık hatalı. youtubede incelemelere bakıyordum da, hepsinde kutudan çıkıyor. mesela şu vereceğim inceleme videosunun altında açıklama kısmında ürünü satın aldığım link diye eklemiş ve linke tıkladığında "şarj istasyonu dahil değil" yazan ürününe gidiyor. siz de bakabilirsiniz.yanıt alabildiniz mi iptal mi edelim
bir de sen at linkŞimdi reklam önüme düştü 93 TL'ye aldim eyv cok saol