O tabloyu aldinmi sen nasıl sorunsuz geldimi desenleri falan iyi duruyomubende x15 gamepad , figür ve güzel bir tuval tabloyu vergiyle 900 liraya almıştım. Beğendiğiniz ürünleri sepete atın arkadaşlar , bir süre sonra indirim geldiğini göreceksiniz
Atarmısın ? banada.Aynı reklam bana da çıkıyor fakat yeni hesapta ilk alışveriş için geçerli. Yeni hesap açıp denedim de olmadı ben beceremedim. İsteyene kampanya linki atarım ama çalışır mı bilmiyorum.
ben de bir denemek isterim, 1 haftadır sepette duruyor ürün ama indirim tınneAynı reklam bana da çıkıyor fakat yeni hesapta ilk alışveriş için geçerli. Yeni hesap açıp denedim de olmadı ben beceremedim. İsteyene kampanya linki atarım ama çalışır mı bilmiyorum.
Dostum bana da bi atarsan müteşekkir olurumAynı reklam bana da çıkıyor fakat yeni hesapta ilk alışveriş için geçerli. Yeni hesap açıp denedim de olmadı ben beceremedim. İsteyene kampanya linki atarım ama çalışır mı bilmiyorum.
Banada atabilirmisinAynı reklam bana da çıkıyor fakat yeni hesapta ilk alışveriş için geçerli. Yeni hesap açıp denedim de olmadı ben beceremedim. İsteyene kampanya linki atarım ama çalışır mı bilmiyorum.
Atar mısınAynı reklam bana da çıkıyor fakat yeni hesapta ilk alışveriş için geçerli. Yeni hesap açıp denedim de olmadı ben beceremedim. İsteyene kampanya linki atarım ama çalışır mı bilmiyorum.