❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Bu tarz reklam bana da denk geldi. MagaGee klavye içindi

Bende çıktı bu reklam yeni kullanıcılara özel uygun değilsiniz uyarısı veriyor. Yeni hesap açmama rağmen aynı uyarıyı veriyor

bende x15 gamepad , figür ve güzel bir tuval tabloyu vergiyle 900 liraya almıştım. Beğendiğiniz ürünleri sepete atın arkadaşlar , bir süre sonra indirim geldiğini göreceksiniz :D
O tabloyu aldinmi sen nasıl sorunsuz geldimi desenleri falan iyi duruyomu

Aynı reklam bana da çıkıyor fakat yeni hesapta ilk alışveriş için geçerli. Yeni hesap açıp denedim de olmadı ben beceremedim. İsteyene kampanya linki atarım ama çalışır mı bilmiyorum.
Atarmısın ? banada.

Aynı reklam bana da çıkıyor fakat yeni hesapta ilk alışveriş için geçerli. Yeni hesap açıp denedim de olmadı ben beceremedim. İsteyene kampanya linki atarım ama çalışır mı bilmiyorum.
ben de bir denemek isterim, 1 haftadır sepette duruyor ürün ama indirim tınne :D

Dostum bana da bi atarsan müteşekkir olurum

Banada atabilirmisin

Bana da atın link alanlar

link bekliyorum :D

Konuyu gördükten sonra bana da çıktı reklam aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,266
Üyeler
183,406
Son üye