Hasan Akçay
80+
- Reaksiyon skoru
- 106
Alamıyor muyuz yani ?satıcı farklıdır ondandır muhtemelen
Alamıyor muyuz yani ?satıcı farklıdır ondandır muhtemelen
o satıcı ya stok gelırse alınıyorAlamıyor muyuz yani ?
Stok kalmadı diye biliyorum hocam pro için.Abi linke tıklıyorum pro gelmiyor p geliyor yok mu adam akıllı link
P içinde yokkiStok kalmadı diye biliyorum hocam pro için.
gelmez muhtemel eger ındırım gelırse magegee nın bı klavyesı vardıArkadaşlar klavyeye ihtiyacım var burdan ajazz fareyi aldım aynı bunun gibi indirimin klavye versiyonu da geliyor mu hiç?
Geliyor sözdeArkadaşlar klavyeye ihtiyacım var burdan ajazz fareyi aldım aynı bunun gibi indirimin klavye versiyonu da geliyor mu hiç?
Hem MageGee hem HXSJ Diye bir marķanın klavye reklamları çıkıyor yine fiyatı ajazz gibi vergisiz 50tl civarı alınır mı sizce?gelmez muhtemel eger ındırım gelırse magegee nın bı klavyesı vardı
yuzde 75 bır klavyesı vardı tr den dandırık membran alacagına onu alHem MageGee hem HXSJ Diye bir marķanın klavye reklamları çıkıyor yine fiyatı ajazz gibi vergisiz 50tl civarı alınır mı sizce?
linkini bırak inceleyelim ? KlavyeninHem MageGee hem HXSJ Diye bir marķanın klavye reklamları çıkıyor yine fiyatı ajazz gibi vergisiz 50tl civarı alınır mı sizce?
Bu düşmüyor maalesef
@Gurkanpiro %60 almayı düsünüyorum. Klavye linkim yok fotoğrafı var zaten yazınca ilk sıralarda çıkıyor.linkini bırak inceleyelim ? Klavyenin
valla bunu bılemıyorum dostum yuzde 75 lık olursa belkı@Gurkanpiro %60 almayı düsünüyorum. Klavye linkim yok fotoğrafı var zaten yazınca ilk sıralarda çıkıyor.