FKT74
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
P olan model indirimle 400tl ye geldi alınır mı? yoksa pronun stoğunumu beklemeliyim sence ?3 modlu da eksta olarak bluetooth vardı galiba
P olan model indirimle 400tl ye geldi alınır mı? yoksa pronun stoğunumu beklemeliyim sence ?3 modlu da eksta olarak bluetooth vardı galiba
Çift modlu 1k. 3 Modlu 8K.Çift modlu ile 3 modlunun farkı nedir?
P olan modeli vergi dahil 400 e geldiyse çok iyi al derim ben. he ama bana 8K lazım düşük gecikme lazım dersen pro bekle ama pro stoğu geldiği gibi bitiyor tavsiyem 400 e p olan modeli al birde nasıl yaptığını açıklarsan bende 400 e almak isterimP olan model indirimle 400tl ye geldi alınır mı? yoksa pronun stoğunumu beklemeliyim sence ?
800 mah bataryası var dock felan gelmıyorBU AJ159 NL P, nearlink versiyonu nasıl bir mouse bilgisi olan var mı?
Bataryası 2 katı, aj159 pro ile değil de, aj159p'ye göre nasıl800 mah bataryası var dock felan gelmıyor
batarya konusunda daha iyidir agırlıgı vesaıre daha fazladır sarj ıstasyonu felan gelmıyorBataryası 2 katı, aj159 pro ile değil de, aj159p'ye göre nasıl
nearlink versiyonu acayip düşük gecikme sunuyor kağıt üstünde bende inceleme bulamadım hiç ama denemek lazım bi harbi iyi kullanıyosa nearlinki mükemmel bir mouseBataryası 2 katı, aj159 pro ile değil de, aj159p'ye göre nasıl
Pro geldi beyler buradaki linkten bakın isterseniz.(Ben aldığım için indirim uygulanmıyor ama bi gerideki adımda gözüküyordu indirim.)Bu linkteki reklamdan takip ederek aldım hocam şuan aldığım için göremiyorum ama hala var gibi.
hocam valla çok rastgele oldu şu her zaman çıkan çark zımbırtısı geldi %30 çıktı sonra bonus olarak bi %30 daha verdi 414 e düştü ama ben daha önce hiç sipariş vermedim temudan o nedenle olmuş olabilir. pro nun stoğunu bekleyeceğim sanırım teşekkürler yanıtınız için.P olan modeli vergi dahil 400 e geldiyse çok iyi al derim ben. he ama bana 8K lazım düşük gecikme lazım dersen pro bekle ama pro stoğu geldiği gibi bitiyor tavsiyem 400 e p olan modeli al birde nasıl yaptığını açıklarsan bende 400 e almak isterim