Hocam dongle kablosunun uzunluğu ne kadar?Bende Z1 beyaz var diye bilerek siyah aldım. Beyaza kıyasla çok daha şık durduğunu söyleyebilirim. Ekipmanlar da siyah olunca çok daha iyi duruyor.
Hocam dongle kablosunun uzunluğu ne kadar?Bende Z1 beyaz var diye bilerek siyah aldım. Beyaza kıyasla çok daha şık durduğunu söyleyebilirim. Ekipmanlar da siyah olunca çok daha iyi duruyor.
Hepsini denedim hiç bir indirim olmadıHemen almicam ama alırsam indirimli alırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İlk sayfada bazı yöntemler onları deneyin
Hocam 1m'den uzun sanırım.Hocam dongle kablosunun uzunluğu ne kadar?
Hocam ben bir yol söyledim ve yazımda bunun haricinde almak zor yazıyor şöyle olursa alırmıyım böyle olurmu derseniz bilememkiyeni bi cihaz olacak de mi hocam aldığım cihazdan tekrar bu adımları uygusalam alabılır mıyım
Şükür bugün mng kargo ile uçağa alınmış
link hala duruyorsa verme şansınız var mı alamayanlar için başa sabitleyeyimHesap açtım ama reklamlardan vermedi ürünü. Vazgeçip Facebook'ta dolaşırken rastgele reklam gördüm 104,99 tıkladım siyah verdi. 732.52 TL toplam.
25 ocakta verdim bende siparişi bugün geldi25 ocak'ta verdiğim sipariş bana halen gelmedi anlamadım, sipariş de ilerlemiyor, normalde 10 günde geliyordu
hocam yd dışı imei atılmışlarda olmama ihtimali var mı peki ?link hala duruyorsa verme şansınız var mı alamayanlar için başa sabitleyeyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
25 ocakta verdim bende siparişi bugün geldi
Hocam tam ölçü verebilir misiniz kasam biraz uzakta da ona göre hesap yapayım ben de.Hocam 1m'den uzun sanırım.
Tam ölçü veremem hocam evde değilim şu an. Eve geçince bakayım.Hocam tam ölçü verebilir misiniz kasam biraz uzakta da ona göre hesap yapayım ben de.
Tamamdır sana zahmet müsait olunca bakarsan sevinirim.Tam ölçü veremem hocam evde değilim şu an. Eve geçince bakayım.