- Reaksiyon skoru
- 32
Hocam aynı fiyattan bir tanesini verinde alalım gariban güldürünŞu an 15. Sabah 2 tane daha aldım. Ha bire 1000 TL kredi veriyor.

Hocam aynı fiyattan bir tanesini verinde alalım gariban güldürünŞu an 15. Sabah 2 tane daha aldım. Ha bire 1000 TL kredi veriyor.
Konu içerisinde vesaire var 80 li sayfalarda vardı yada ürünü sepete at reklam atıyor instaya bana günde 1 2 defa çıkıyorNereden bulacağım bu reklamları
Hocam daha önce farklı reklama tıkladığınız için geçerlidir eğil gibisinden bişey diyorKonu içerisinde vesaire var 80 li sayfalarda vardı yada ürünü sepete at reklam atıyor instaya bana günde 1 2 defa çıkıyor
Sıfır hesap yada hiç temu yüklenmeyin telefondan deneyinHocam daha önce farklı reklama tıkladığınız için geçerlidir eğil gibisinden bişey diyor
Hala nakil halinde benimkide 3 günde paketlendiAdamlar benden sonra aldı 2 gündür kullanıyorlar, benim kargo için çinlilerin uçağı anca kalkıyor.
Alıntıyı görüntüle
girdiğin kimlik bilgileri 18 yaş altıysa sıkıntı olabilirPeki ben birini cocugumun hesabiyla aldim 14 yasinda sorun olurmu gumrukte kalmaz degilmi yasi kucuk diye
Olmuyor temuda vesairegirdiğin kimlik bilgileri 18 yaş altıysa sıkıntı olabilir
Kargo cikti şuanda hava alani deposunda gorunuyor ama gümrük geri çevirirmi acaba yasi küçük diyeOlmuyor temuda vesaire
cevırmez yasım 16 kaç kere sıparıs verdım aula aldım keycaps aldım hepsı elımde suanKargo cikti şuanda hava alani deposunda gorunuyor ama gümrük geri çevirirmi acaba yasi küçük diye
Bendede MC modeli 471 TL oldu ben almadım mantıklı mı onu almak emin olamadımkarşıma MC modeli çıkmıştı 470 TL'ye onu aldım daha sonra konuyu baştan sona incelediğimde arkadaşların link attıklarını gördüm. Başka bir telefondan girip Pro modelini de aldım.
Yok mobil veriye geç, yok uçak moduna al yok telefonu camdan fırlat 30 şınav çek camdan atlayıp telefonu havada yakala gibi fantezilere girmeyin çünkü olmuyor. Başka bir cihaz, hesap ve mümkünse tam emin olamasam da başka bir TC önemli. Ailenizden birinin telefonunu rica edip ondan 2. alışverişi yapabilirsiniz.
sensoru kotu ustune koyup pro alBendede MC modeli 471 TL oldu ben almadım mantıklı mı onu almak emin olamadım