1 tane fiyatina 2 tane nasil oluyor instagram reklaminda 1 adet yeni kullanicilara dusuruyorAz önce 2 tane beyaz aldım, 1 tane fiyatına 2 tane geldi. İnstagramda denk geldi bana da bu reklam
2 defa hesap açtım, ayrı ayrı aldım 2 tanesi 1460 a geldi1 tane fiyatina 2 tane nasil oluyor instagram reklaminda 1 adet yeni kullanicilara dusuruyor
Bana gelen ürünün fiyatının %4'ü + 10 jeton toplamı 75 istiyor....Sistem değişik herkeste farklı işliyor. Bana gelen ürünün fiyatının %4'ü + 10 jeton toplamı 50 yaparsa 1000 tl lik kredi veriyor. Bende şöyle düşündüm. 1600 e mouse alınca 1000 tl kredi iadesiyle klavye veya başka bir şey alırsam total 1600 civarına hem mouse hemde başka bir ürün alabiliyorum heralde. Bir de duyduğum kadarıyla siparişi geçer geçmez kredi yatıyormuş temu hesabına.
Başka hesaplarla deneyebilirsin. Belki daha iyi bir kampanya denk gelir.Bana gelen ürünün fiyatının %4'ü + 10 jeton toplamı 75 istiyor....
Evet kalkmışNL modelini sipariş verecektim ürün kaldırıldı diyor. Sizde de öyle mi? Tam indirimi ayarladık ürün kaldırıldı şaka gibi
Bu hesabımda kredim var ya.Başka hesaplarla deneyebilirsin. Belki daha iyi bir kampanya denk gelir.
stok var hemde 2-3 satıcıda birden varstok var mı birkaç gündür ben ne zaman baksam ürün yok yanlış yere mi bakıyorum acaba
NL P 1K ve Dock yok böyle eksileri var ama bataryası daha büyük, Switch'i PRO ve APEX ile aynı, P gibi değil yani, controller bilgisini ögremedim. NL teknolojisi nasıl bir şey bilmiyorum acaba PRO'ya kıyasla nasıldır
Mouse gurmesi var mı kıyaslayabilecek ?
Neden NL daha iyi gibi geldi biraz daha açıklayabilir misinizpan1080ua3c pro apexte olan mcu
nearlinkte farklı tür mcular var mı bilmiyorum ama bulduğum tek kaynakta 512 ram 1 mb flash diyor
nearlink daha iyidir gibi geldi
Normal 2.4g ile olan farkları ve nearlinkte farklı MCU türlerini olmadığını varsayarak öyle düşündümNeden NL daha iyi gibi geldi biraz daha açıklayabilir misiniz