Sellier
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 921
Stok skatezden iyidir her türlüBakalım hocam skatezler iyi mi? acaba
Stok skatezden iyidir her türlüBakalım hocam skatezler iyi mi? acaba
O zaman çektim bende bi taneStok skatezden iyidir her türlü![]()
Hocam sizinkinde bi güncelleme varmı uçağın indiğine dairO zaman çektim bende bi tane
Hocam bugün 4.46 da uçak hareket haline geçmiştir diye güncellendi. Herhangi bir güncellenme yok. Hemen de inmez 1-2 günü rahat vardır muhtemelen.Hocam sizinkinde bi güncelleme varmı uçağın indiğine dair
Rica ederim , konuyu ben açtım bu arada.Valla çok teşekkürler konuya yönlendirdiğin için, konuyu açan arkadaşa da ayrıca teşekkürler. Hesapta 65 TL kredi vardı, 40 adet skatez 30TL'ye geldi![]()
Hadi ya fark etmemişim, iki kere teşekkür etmiş olayım o zamanRica ederim , konuyu ben açtım bu arada.![]()
O kadar varmı yaHocam bugün 4.46 da uçak hareket haline geçmiştir diye güncellendi. Herhangi bir güncellenme yok. Hemen de inmez 1-2 günü rahat vardır muhtemelen.
Stok skatezden iyidir her türlü![]()
Aj159proya yapışık gelen skatezleri söküp bu mouse'a mı taktın hocam?HyperX FURY S Pro
ile kullaniyorum kotu degil skatesleri kaygan degistirmeyede gerek yok
En son stok yoktu gelse eğer yine 103tl ile vergi dahil 733tl ye alabiliyormuyuzArkadaşlar 103tl indirimi daha devam ediyor mu?
mouse degil o mousepad yapisik gelen skatesleri kullaniyorumAj159proya yapışık gelen skatezleri söküp bu mouse'a mı taktın hocam?
He anladım eyv, linke basınca açılmadı bende o yüzden karıştımouse degil o mousepad yapisik gelen skatesleri kullaniyorum