trakya aktarma mı benimki istanbul aktarmadan yola cıktı geliyor bende ankaradayımLa mouse gelmemek için elinden geleni yapıyo trakya aktarma diyor ankarada yaşıyom şaka gibi olay
Bende de siyah setup var beyazı çok sırıtıyor, siyah tam uyum sağlıyor.hocam şu anda benim setupuma uyan siyah renk transfer sürecinde yarın veya pazartesi elimde olacak ama şimdi beyazı açmalı mıyım beyaz bugün geldi satmak için anlaştığım beyaz versiyonuydu ne yapmalıyım lütfen tavsiye verin
biraz kullan geçmezse yağla4. günümdeyim, sağ clickte dayanılmaz bir yay sesi var, sanırım 4 günde ilk defa sağ click gereken bi oyun oynayınca fark ettim. bu kullanılmaz bu sesle
harbi trakya ne alakaysaLa mouse gelmemek için elinden geleni yapıyo trakya aktarma diyor ankarada yaşıyom şaka gibi olay
Trakya Aktarma yazıyor ya hocam bende anlamadım. Nerdeyse istanbul ankara nerdeyse 400km,trakya ankara 700 falan 1.5-2 katı daha yol gelmiş olcak.trakya aktarma mı benimki istanbul aktarmadan yola cıktı geliyor bende ankaradayım
hiç yapmadım bi araştırayım, varsa pratik link alırımbiraz kullan geçmezse yağla
Sesin videosunu çekme şansın varmi nasıl bir seshiç yapmadım bi araştırayım, varsa pratik link alırım
Bendede aynısı da Trakya aktarma istanbuldaymis kankaLa mouse gelmemek için elinden geleni yapıyo trakya aktarma diyor ankarada yaşıyom şaka gibi olay
Eger bilginiz yoksa asla açmayınSesin videosunu çekme şansın varmi nasıl bir ses
Mesaj otomatik birleştirildi:
Klavyedeki yay sesi gibimi geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Skatesleri cikartman lazım içini açmak için 4 vida tutuyor skateslerin altında şu şekilde switchleri
Hocam ben şimdi aradim şubeyi biraz sonra dağıtıma çıkacağını söylediler arayıp sorun MNG gönderi takip kısmında numarasi varMng cumartesi 14.00a kadar çalışıyo bugün gelirmi acaba