Neler Yeni

🔥İndirim - TEMU - TÜM İNDİRİMLER (Sürekli Güncellenecek)

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
Sercan GÖKALP
4.kademede sürekli çalıştırırsan sarzi hızlı tükeniyor bir de baya ısınıyor motoru kasıyor tabi
..Ama özellikle 3 ve 4.kademede masadaki klavye ve fareyi tutmasam uçuracaktı 😀
Uzun süreli kullanımda sonuçlar değişir mi bilmiyorum ama 480 TL ye üstelik de o 480 TL yi bile ödemeden yani bedavaya böyle bi ürün almak ziyadesiyle mutlu etti beni desem yeridir..
Ben sadece bilgisayar temizlemek için bir de arada bir mangal yellemek için kullanacağım 😂 basıncı kuvvetli değil mi ekran kartının bloğunun arasındaki tozları üfler yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkese iyi forumlar,
Çalışan ekibimiz ve aile eşraflarının da dahil olduğu yaklaşık 50 kişilik bir alışveriş canavarı kitlenin son 1 yılda Temu üzerinden firmamız hesabı nezdinde satın almış olduğu ürün linklerinin listesini aşağıda sıralıyorum, içlerinde şahsen kendi aldığım ürünler elbette var, ürün bazında kullandığım ürünler hakkında soru sormak isteyen arkadaşlara beklenti ve sonuçları hakkında cevaplar sunabilirim.
Not: Karadenizli yaylacı doğa/tırmanış ve hazırlıkçı kimliklerimden dolayı bu kategoriye giren ürünleri şahsen aldım, bir de kızım Kuromi karakteri hayranı olduğundan o tarz ürünler de tarafımca satın alınmıştır :D
(Forum içerisinde bu yönde çoğul link paylaşımı kuralı var ise ve bir ihlal yaratmışsam da şimdiden affola...)
Fayda ve fikir sunması dileklerimle,
Ustam senin bu verdiğin hizmeti parasını verip de alamadığımız yerler oldu... Billurlar yere sürtüyor resmen 🤌🏻

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Taşlıova
Ben sadece bilgisayar temizlemek için bir de arada bir mangal yellemek için kullanacağım 😂 basıncı kuvvetli değil mi ekran kartının bloğunun arasındaki tozları üfler yani

Ustam senin bu verdiğin hizmeti parasını verip de alamadığımız yerler oldu... Billurlar yere sürtüyor resmen 🤌🏻
"...Ben sadece bilgisayar temizlemek için bir de arada bir mangal yellemek için kullanacağım 😂 basıncı kuvvetli değil mi ekran kartının bloğunun arasındaki tozları üfler yani..." Kesinlikle her 2 iş için de ziyadesiyle işe yarar :D

"...Ustam senin bu verdiğin hizmeti parasını verip de alamadığımız yerler oldu... Billurlar yere sürtüyor resmen..."
Detaylıca saydığım o ürünlerde bizim de ekip olarak memnuniyet yüzdemiz yaklaşık % 70-80 arasıdır, elbette hayal kırıklığına uğratan, beklentiyi karşılamaktan uzak olan ya da gelmeyip de geldi denilen veya gelenle gösterilenin farklı olduğu ürün durumlarını da yaşadık, neticede e-ticaretin de hem ulusal hem de uluslararası düzeyde tüketici açısından riskleri oluyor...

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Abdullah
Wincredit ile 1000tl üzeri sipariş vermiştim. Şimdi bana 1000tl kredi yükledi. Bu krediyi yine bir sonraki wincredit promosyonunda mı kullanıyoruz ?
vay anasını yav
Herkese iyi forumlar,
Çalışan ekibimiz ve aile eşraflarının da dahil olduğu yaklaşık 50 kişilik bir alışveriş canavarı kitlenin son 1 yılda Temu üzerinden firmamız hesabı nezdinde satın almış olduğu ürün linklerinin listesini aşağıda sıralıyorum, içlerinde şahsen kendi aldığım ürünler elbette var, ürün bazında kullandığım ürünler hakkında soru sormak isteyen arkadaşlara beklenti ve sonuçları hakkında cevaplar sunabilirim.
Not: Karadenizli yaylacı doğa/tırmanış ve hazırlıkçı kimliklerimden dolayı bu kategoriye giren ürünleri şahsen aldım, bir de kızım Kuromi karakteri hayranı olduğundan o tarz ürünler de tarafımca satın alınmıştır :D
(Forum içerisinde bu yönde çoğul link paylaşımı kuralı var ise ve bir ihlal yaratmışsam da şimdiden affola...)
Fayda ve fikir sunması dileklerimle,
tek link atsaydın da bakabilseydik bro

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Taşlıova
vay anasını yav

tek link atsaydın da bakabilseydik bro
Ürün gamı bazında farklılıklar olduğu ve urunleri kurumsal hesap list ten cekebildigim için tek link üzerinden paylaşmadım kardeşim yaa..

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Hüseyin Kurt
Bu öyle değil hocam direk 1000 TL kredi veriyor ve 2 gün sonra tanımlanınca vergi dahil alışveriş neredeyse bedavaya geliyor, yani 2000 TL lik kupondaki gibi parça parça değil tek seferde kullanabileceğiniz 1000 TL kupon tanımlıyor, resimleri atmıştın incelerseniz daha net görürsünüz, hatta bugün 1000 TL daha tanımlandı bana ve az önce onu da alışverişte kullandım, isterseniz az sonra onun da ekran görüntüsünü gönderebilirim, iyi forumlar
Şimdi ben 1600 TL alışveriş yaptım ve 1000 TL kredi ödülü gelecek hocam bir süre sonra. Sonra tekrardan wincredit sayfasını aktif olup 1000 TL kredi ile alışveriş yapınca tekrardan 1000 TL kredi veriyor doğru mudur

Ben de bu ay başından beri 😀 Alacak ürün kalmadı. Ürün tavsiyesi verir misin🙂 Bir de siyah mavi turbo fanı alınca sipariş iptal olmuştu. Artık onu almıyorum. Sende de oldu mu?
Vergi dahil mi 1000 TL yapıyorsunuz hariç mi

Son düzenleme:

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Taşlıova
Şimdi ben 1600 TL alışveriş yaptım ve 1000 TL kredi ödülü gelecek hocam bir süre sonra. Sonra tekrardan wincredit sayfasını aktif olup 1000 TL kredi ile alışveriş yapınca tekrardan 1000 TL kredi veriyor doğru mudur

Vergi dahil mi 1000 TL yapıyorsunuz hariç mi
Vergi hariç 1000 TL limitiinden az olmayacak bir alışveriş yapiyorsunuz, tekrar 1000 tl kredi tanımlanıyor ve 72 saat içinde tekrar kullanabiliyorsunuz, kısacası siz sadece 600 TL vergi ödemesiyle normalde ederinin kimi zaman çok üzerinde ürünlere sahip olabiliyorsunuz

KingDeViL

80+ Bronze
Vergi hariç 1000 TL limitiinden az olmayacak bir alışveriş yapiyorsunuz, tekrar 1000 tl kredi tanımlanıyor ve 72 saat içinde tekrar kullanabiliyorsunuz, kısacası siz sadece 600 TL vergi ödemesiyle normalde ederinin kimi zaman çok üzerinde ürünlere sahip olabiliyorsunuz
Ben hep 2x hediye ürün seç promosyonunu kullanıyordum. Hatta 1 kere yeşil çark olan kredi 1 kere de seçtiğin bir üründe %40-50 hakkı veren promosyonu kullandım. Şuan 7 kargom yolda. En son bu 1000tl kredi promosyonunu kullandım. Bu daha karlı. Diğerlerinde de keşke bunu kullansaydım :)).

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Yusuf Bahadır
Evet ama vergisini ödüyorsun mecbur.

Ben 2-3 ay önce alıp iade etmiştim. Ondan mı şüphelenip vermediler bilmiyorum. Satıcı farklıydı. Ödeme doğrulanamadı diyip iptal etmişlerdi geçen haftalarda. Öyle olunca jeton da iptal olmuştu. Denerim tekrar ama almak istediğim başka ürün kalmadı😀

Bana ürün tavsiyesi lazım arkadaşlar.
Bana da lazım, diğer arkadaşla beraber de wpde bir grup kuralım, aldıklarımızı paslayalım isterseniz

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Taşlıova
@valhalla hocam dil çeviri cihazı işlevsel mi? Google çeviri varken gerek var mı sizce?
Hocam benim linkini paylaştığım cihazı 10 15 kez İsveççe ve danca da kullanmışımdır ayrı ayrı cidden verim aldığım bi cihaz, İnternete bağlı olduğu zaman daha zengin içerikler alabiliyorsun mesela alt lehçeler ya da aksanlar gibi..Eksileri ne dersen şarzı cok uzun soluklu degil bi tlf gibi değil yani, cihazın yazılım güncelleme desteğini görememiştim kullandığım dönemde hala öyle mi bilemiyorum, bi de çok çok nadir olmakla birlikte bazen söyleneni algılama ve çevirme suresi normalden 5 10 sn uzun sürebiliyor yani normalde 2 3 sn de tepki verip işini yapıyor ama ortalama 15 20 dk aktif kullanımdan sonra o süre nadir de olsa 5 10 saniyeleri buluyor. Yani bana göre fiyat performans ürünüdür ve aktif kullanıma hitap eder, bu konuda özellikle karşılıklı İngilizce konuşulamayan durumlarda cidden hayat kurtarır. Google translate kullanmak bana pek işlevsel ve pratik gelmiyor yani yuzyuze iletişimde biraz garip kaçıyor hissi veriyor ama bu tarz cihazlar karşılıklı iletişim güveni hissiyatı sağlıyor, tabi bu benim görüşüm..

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Cem
Hocam benim linkini paylaştığım cihazı 10 15 kez İsveççe ve danca da kullanmışımdır ayrı ayrı cidden verim aldığım bi cihaz, İnternete bağlı olduğu zaman daha zengin içerikler alabiliyorsun mesela alt lehçeler ya da aksanlar gibi..Eksileri ne dersen şarzı cok uzun soluklu degil bi tlf gibi değil yani, cihazın yazılım güncelleme desteğini görememiştim kullandığım dönemde hala öyle mi bilemiyorum, bi de çok çok nadir olmakla birlikte bazen söyleneni algılama ve çevirme suresi normalden 5 10 sn uzun sürebiliyor yani normalde 2 3 sn de tepki verip işini yapıyor ama ortalama 15 20 dk aktif kullanımdan sonra o süre nadir de olsa 5 10 saniyeleri buluyor. Yani bana göre fiyat performans ürünüdür ve aktif kullanıma hitap eder, bu konuda özellikle karşılıklı İngilizce konuşulamayan durumlarda cidden hayat kurtarır. Google translate kullanmak bana pek işlevsel ve pratik gelmiyor yani yuzyuze iletişimde biraz garip kaçıyor hissi veriyor ama bu tarz cihazlar karşılıklı iletişim güveni hissiyatı sağlıyor, tabi bu benim görüşüm..
hocam bu wincredit falan yazıp neyse işte 1000tl harca kupon kazan olayını madde madde yazıp bi rehber hazırlasan cok makbule gecer, temu alım yolu kapanmadan biseyler almak istiyorum ben ...

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Taşlıova
hocam bu wincredit falan yazıp neyse işte 1000tl harca kupon kazan olayını madde madde yazıp bi rehber hazırlasan cok makbule gecer, temu alım yolu kapanmadan biseyler almak istiyorum ben ...
Anlaşılan ayri bi konu başlığı gerektiriyor, uyku bastirmazsa bu gece konu açıp madde madde yazarım, öneri için teşekkürler

Resul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Resul Bezir
Anlaşılan ayri bi konu başlığı gerektiriyor, uyku bastirmazsa bu gece konu açıp madde madde yazarım, öneri için teşekkürler
evet hocam böyle bir şey yaparsanız gerçekten çok sevap işlemiş olursunuz bende bir şeyler almak istiyorum fakat kafam çok karıştı yanlış bişey yapıp güzelim fırsatı kaçıracağım diye korkuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,640
Üyeler
168,470
Son üye
Atakan Emir
Top Bottom