Neler Yeni

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

eskighost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ali demir
Teşekkürler videoları inceleyeceğim. Configuration ayarının sadece "Mouse" sekmesinden ayarlanabilmesinden dolayı çözememişim, diğer sekmelerde ayarlanmıyor.

Bu konuda İngilizce bir metin hazırlayıp çoğunluk olarak gönderirsek belki yazılımı geliştirebilirler. Pil yüzdesi bencede kolay olmalı ama ışıklandırma parçası programlanabilir bir parçaysa uğraşıp çözebilirler gibime geliyor. Bu konular dışında eksik gördüğünüz noktalardan bahsedebilirsiniz yazılacak maile eklenebilir.
Bende böyle düşünüyorum. Beyler chatgpt kullanarak İngilizce mail gönderirsek görülme ihtimalimiz artar maksimum 5 dakikanızı alır.

mokarco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
mokarco mokarco
Az önce pil yüzdesi ve dock üzerindeki ışıklandırmayı istediğimiz renkte ayarlayabilmek için mail gönderdim. Pil yüzdesi konusu çözülebilir gibi geliyor, ancak ışıklandırma konusunda emin değilim. Yine de yazdım.
Desteğe yazdığınız metini "başlık + metin + gönderdiğiniz mail adresi" şeklinde sıralayarak buraya örnek olacak şekilde bırakırsanız, duyarlı ajazz pro mouse severler olarak 10 saniyemizi ayırıp mail bombardımanı oluşturabiliriz. Çağ kapatıp çağ açmış bir milletin torunlarıyız, pil simgesini de değiştirtiriz, türkçe dil desteği bile ekletebiliriz :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Oğuzhan Kılıç
Elbet birgün.. bu ürünün yazılımı nasıl aldım ama hiç araştırmadım bu spreyde düz çizgi aim düzeltme felan gibi şeyler vardı en son aj159proda da var mı
159pro modelindeyim düz çizgi konusu Rectilinear Correction sanırım ve evet yazılımda var. Macro desteği ve DPI ayarıda yapılabiliyor.

Ekler

• 1740252465158.png
    1740252465158.png
    749.4 KB · Hit: 17

eskighost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ali demir

Konu: Feature Requests for 159Pro Mouse

açıklama:

Hello,

I have been using the 159Pro mouse for a week now, and I am very satisfied with it. However, there are two missing features that I believe do not suit this mouse and have been on my mind.

The first issue is that I cannot set the RGB lighting on the dock to stay fixed at a desired color. For example, I would like the light to remain blue, but there is no such option, which is disappointing.

The second issue is that the Ajazz driver does not display the mouse’s battery percentage. Currently, there is only a graphical battery indicator.

It would be great if these missing features could be added in future updates.

Best regards,

örnek mail arkadaşlar

mokarco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
mokarco mokarco

Konu: Feature Requests for 159Pro Mouse

açıklama:

Hello,

I have been using the 159Pro mouse for a week now, and I am very satisfied with it. However, there are two missing features that I believe do not suit this mouse and have been on my mind.

The first issue is that I cannot set the RGB lighting on the dock to stay fixed at a desired color. For example, I would like the light to remain blue, but there is no such option, which is disappointing.

The second issue is that the Ajazz driver does not display the mouse’s battery percentage. Currently, there is only a graphical battery indicator.

It would be great if these missing features could be added in future updates.

Best regards,

örnek mail arkadaşlar
İki mail adresim var, kopyala / yapıştır / gönder 10 saniyemi almadı. Eline sağlık. Konuyu okuyup takip eden, mouse' u alan - almayı düşünen herkesten destek olmasını rica ediyorum. Hepimizin hayrına olur, kullanım deneyimimizi iyileştirir.

FurkanEkici

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Furkan Ekici
İki mail adresim var, kopyala / yapıştır / gönder 10 saniyemi almadı. Eline sağlık. Konuyu okuyup takip eden, mouse' u alan - almayı düşünen herkesten destek olmasını rica ediyorum. Hepimizin hayrına olur, kullanım deneyimimizi iyileştirir.
[email protected] / [email protected] epomaker a gönderilen mailin aynısını burayada yollayın driver bu siteden indiriliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,681
Üyeler
168,480
Son üye
dawdaw43
Top Bottom