🔥İndirim TEMU AJ159PRO Ve Attack Shark R1 32.99 Tl yeni link

Ajazz 800₺'ye alınır mı ne dediniz?
Bende Logitech g102 var bir sıkıntısı yok ama ilerleyen dönemlerde mouse yenilemeyi de düşünüyorum ama temu çok güvencesi olan bir yer gibi gelmiyor bana. Ayrıca elektronik ürün yurtdışından alınmaz bence

Ajazz 800₺'ye alınır mı ne dediniz?
Bende Logitech g102 var bir sıkıntısı yok ama ilerleyen dönemlerde mouse yenilemeyi de düşünüyorum ama temu çok güvencesi olan bir yer gibi gelmiyor bana. Ayrıca elektronik ürün yurtdışından alınmaz bence
Bal gibide alınır

Bal gibide alınır
g102'den geçmeye değer mi, ne gibi artıları var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir sorunla karşılaştığında garanti vs olmadığı için ne kadar uyguna da gelse sorun yaşadıktan sonra uyguna gelmesinin bi önemi kalmıyor

Attack Shark R1 alınır mı? İkisi bir arada kaç TL oluyor biliyor musunuz?

800tlye çektim aj159pro. 8khz ve şarj istasyonu ile gelir değil mi ?
1741918683660.png

bu şekilde görünüyor siparişim

Üyeliği yeni mi açtın? Telefonda hiç daha önce temu var mıydı?

Aklıma deli sorular geliyor, evde androis tv var ona temu kursam alabilir miyim acaba
(Şeytanın aklına gelmez)
temu açılmamış mailim vardı eski hesaptan çıkış yapıp google ile bağlan diyip o maili seçtim. 700tl bonus zart zurt bişeler dedi orayı kapattım 32.99tl yazıyordu mouselarda tıkladım ordan aj159 pro olanı seçince 170tlye çıktı fiyat onu seçip aldım

özel bişe yapmadım yani dümdüz alabildim farklı mail ile

temu açılmamış mailim vardı eski hesaptan çıkış yapıp google ile bağlan diyip o maili seçtim. 700tl bonus zart zurt bişeler dedi orayı kapattım 32.99tl yazıyordu mouselarda tıkladım ordan aj159 pro olanı seçince 170tlye çıktı fiyat onu seçip aldım

özel bişe yapmadım yani dümdüz alabildim farklı mail ile
Linke tıkladığında temu yüklü müydü,
Onu sormak istemiştim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,212
Üyeler
175,005
Son üye