800 tl oluyor vergiyle. alamayanlar varsa bu linkten deniyebilir
Arkadaşlar alamayanlar bu linkide deniyebilir
Arkadaşlar alamayanlar bu linkide deniyebilir
Son düzenleme:
Bal gibide alınırAjazz 800₺'ye alınır mı ne dediniz?
Bende Logitech g102 var bir sıkıntısı yok ama ilerleyen dönemlerde mouse yenilemeyi de düşünüyorum ama temu çok güvencesi olan bir yer gibi gelmiyor bana. Ayrıca elektronik ürün yurtdışından alınmaz bence
g102'den geçmeye değer mi, ne gibi artıları var?Bal gibide alınır
siparis alt limiti var mi?
800 tl oluyor vergiyle. alamayanlar varsa bu linkten deniyebilir
Üyeliği yeni mi açtın? Telefonda hiç daha önce temu var mıydı?800tlye çektim aj159pro. 8khz ve şarj istasyonu ile gelir değil mi ?
Alıntıyı görüntüle
bu şekilde görünüyor siparişim
temu açılmamış mailim vardı eski hesaptan çıkış yapıp google ile bağlan diyip o maili seçtim. 700tl bonus zart zurt bişeler dedi orayı kapattım 32.99tl yazıyordu mouselarda tıkladım ordan aj159 pro olanı seçince 170tlye çıktı fiyat onu seçip aldımÜyeliği yeni mi açtın? Telefonda hiç daha önce temu var mıydı?
Aklıma deli sorular geliyor, evde androis tv var ona temu kursam alabilir miyim acaba
(Şeytanın aklına gelmez)
Linke tıkladığında temu yüklü müydü,temu açılmamış mailim vardı eski hesaptan çıkış yapıp google ile bağlan diyip o maili seçtim. 700tl bonus zart zurt bişeler dedi orayı kapattım 32.99tl yazıyordu mouselarda tıkladım ordan aj159 pro olanı seçince 170tlye çıktı fiyat onu seçip aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
özel bişe yapmadım yani dümdüz alabildim farklı mail ile
galiba silip tekrar yükledim emin değilim. silmemiş bile olabilirim ama sen sil garanti olsunLinke tıkladığında temu yüklü müydü,
Onu sormak istemiştim