nasil 900 kusur? ben bir yerde hata mi yapiyorum?2-900 küsur
beyaz beklenir mi siyahı alsam mı
Öncekinde girmemişti uzun süre bence siyah rengi alın ortalama 3 4 saat paket hazırlanana kadar da renk değişme hakkınız oluyor. Bence riske atmayın siyah alın.beyaz rengi stoğa girer mi acaba?
Valla hocam alsam mı ya Bir şekilde para bulmam lazımbende sorunsuz. 4 tane yan yana hepsi açıkken de çakışmadı. Şu an bu ikiliyi kullanarak yazıyorum. Ama sistemden sisteme göre değişebilir hocam net bir cevap veremem
Valla bu sefer chip konusundan iade etmek isteyenler haklı olacak. Hadi ilki hatalıydı 2. niye böylehala chip e royuan yazmış mal bunlar la
Önceden 900 kusurdu bilmiyorum krediyle daha ucuza alirsim bu aradanasil 900 kusur? ben bir yerde hata mi yapiyorum?
Alıntıyı görüntüle
hocam ben borca girerek aldım. memnunum biraz sıkıntılı borç döneminde olacağım ama değerValla hocam alsam mı ya Bir şekilde para bulmam lazım
Hocam bu deathadder v2 miniden boyut olarak büyük değil mi ?Valla bu sefer chip konusundan iade etmek isteyenler haklı olacak. Hadi ilki hatalıydı 2. niye böyle
siparişinizde ekstra ürün vardır hocam. Mümkünse bilgisayar üzerinden siteye girip ödeme ekranında diğer ürünü çıkararak alın. 852 TL'ye geliyor.nasil 900 kusur? ben bir yerde hata mi yapiyorum?
Alıntıyı görüntüle
alt limit yükseldi oy züden 670tllik eklemeniz lazım onun vergisi de daha fazla olduğundan min 1200 e falan alırsınız ancaÖnceden 900 kusurdu bilmiyorum krediyle daha ucuza alirsim bu arada