Fantastiktürk
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
3 gündür mü ne böyle. Normal mi?
3 gündür mü ne böyle. Normal mi?
benim 18 günde geldi hocam normal3 gündür mü ne böyle. Normal mi?
Hocam aynı uçaktayız apex kardeşler olarakBenim şuan böyle apex aldım güncellenmemiş olabilir mi hocam sizin gönderi detayları ? Desteğe bir yazın isterseniz.
Alıntıyı görüntüle
Kiminki önce gelirse hadi bakalımHocam aynı uçaktayız apex kardeşler olarak
Arkadaşlar normal diyor ama bir sorayım tamam.Benim şuan böyle apex aldım güncellenmemiş olabilir mi hocam sizin gönderi detayları ? Desteğe bir yazın isterseniz.
Alıntıyı görüntüle
neye göre bilmiyorum ama değişiyor aynı gün apexle f75 aldım apex kalkış için havaalanın da f75 gümrüğe vardı3 gündür mü ne böyle. Normal mi?
ben 2 gündür kullanıyorum hocam çok hypelı değildim ama kullanınca baya aşık oldum baya iyi hissettiriyo tek sorunum fortniteta 8khz kasıyor ama diğer oyunlarda sorun yokEk: ben de apex istiyorum
Hocam fare bozulmak üzere ve param yok. Temu kredisi ile 500'e alırim diyordum ama stok kalmadıben 2 gündür kullanıyorum hocam çok hypelı değildim ama kullanınca baya aşık oldum baya iyi hissettiriyo tek sorunum fortniteta 8khz kasıyor ama diğer oyunlarda sorun yok
Aynı saatte kalkmış uçak muhtemelen aynı uçaktalar bizim apexlerBenim şuan böyle apex aldım güncellenmemiş olabilir mi hocam sizin gönderi detayları ? Desteğe bir yazın isterseniz.
Alıntıyı görüntüle