Nasil gorebilirim kuponlari acaba300tl indirimi kullandim ben de mis
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
20 sinden önce gelirse bağlamaz sonra gelirse (Şüpheli)
Sence bu oyun konsolumu sizinkimi hocam ikisi arasindayim
Bana 1200 e 300 verdi demek herkese farkliBana vermedi öyle 2250 ye 225 TL kupon geriyo
Devlet kendi deposunda bekletirse kirasını alır. Antrepo ücreti.Vergi oranları, gümrük işleminin başladığı tarihteki oranlarla işleme koyulur.
Şu şekilde bir bilgi var. Doğruluğunu araştırırsınız. Benimde siparişlerim var. Ama ne kadar doğrudur bilemiyorum. TEMU'da müşteri hizmetlerinin bir tanesi iade ederiz diyor. Diğeri ürünlerin tekrar bize gelmesini beklememiz lazım diyor. Gümrükte takılırsa o ürün size zaten gelmez. Gelmesi için ücret, belge vs. vermem gerekli.
Yok hocam 1100₺ alti siparişe sorun olma şansi zaten yok.Bilgisayar fanı alırsam gümrükte takılırmı veya fazladan para verirmiyim
4. Siparişim hocam bu konsoluda aldım 15 güne geliyorbu fiyatlar niye bu kadar ucuz la taklaya gelmeyelim
Önerim bu hocam fena cihaz susuz bile etkili.Uyguna masa fanı var mı
Hocam şimdi 1100 tl üstüne sipariş etsem ekstra vergi çıkarmı 20sine kadar zaman var galibaYok hocam 1100₺ alti siparişe sorun olma şansi zaten yok.
4. Siparişim hocam bu konsoluda aldım 15 güne geliyor
Önerim bu hocam fena cihaz susuz bile etkili.
Ayın 21'in den sonra gelirse ekstra vergi çıkar. Bugün sipariş verseniz bile 21'ine kadar gelme şansı çok çok az. Benim 17 Temmuz'da verdiğim sipariş daha yeni gümrüklemeye girdi.Hocam şimdi 1100 tl üstüne sipariş etsem ekstra vergi çıkarmı 20sine kadar zaman var galiba
link açılmıyor bendeSence bu oyun konsolumu sizinkimi hocam ikisi arasindayim
Bana 1200 e 300 verdi demek herkese farkli