seri çekmek lazım ne lazımsa bir daha bu fırsat gelmez çünkü
Bunlar yeni hesaplarda mı oluyor300tl indirimi kullandim ben de mis
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
20 sinden önce gelirse bağlamaz sonra gelirse (Şüpheli)
Kimi gelir diyor kimi gelmez buna bir açıklık getirmek lazım ona gore sipariş gecelim1100₺ alti üründe sorun olmuyor hocam geçse bile
20 sinden önce gümrükden geçmiş olması mı gerekiyor elimde olması mı? Gumrukden geçmesi ise aliespress den aldığım siparis bi hafta da gümrükden geçmişti.300tl indirimi kullandim ben de mis
Alıntıyı görüntüle
20 sinden önce gelirse bağlamaz sonra gelirse (Şüpheli)
Olmadı buTemu | Kullanım Koşulları
Satın alma esnasında tahsil edilen satış vergisi, KDV, gümrük vergileri ve benzer ücretlerin tahmini değerler olduğunu ve geçerli yasalara bağlı olarak değişikliğe tabi olabileceğini lütfen unutmayın. Ek miktarların belirlenmesi halinde, bunlardan siz sorumlu olursunuz. Bu tutarları ödememeniz nedeniyle bir ürünün gümrükten çekme işleminin gecikmesi veya reddedilmesi durumunda sorumluluk kabul etmeyiz.
Hayir ben 3 tane siparisim var bana olduBunlar yeni hesaplarda mı oluyor
Arkadaşlar 30 euro zaten limit 30 euro alti alin sorun yaşamayin.Benim siparişim 20 günde geldi, şimdi sipariş verirsek yetişmez bence.
20 sinden önce gümrükden geçmiş olması mı gerekiyor elimde olması mı? Gumrukden geçmesi ise aliespress den aldığım siparis bi hafta da gümrükden geçmişti.
Olmadı bu
Benim siparişim 20 günde geldi, şimdi sipariş verirsek yetişmez bence.
Temu | Kullanım Koşulları
Satın alma esnasında tahsil edilen satış vergisi, KDV, gümrük vergileri ve benzer ücretlerin tahmini değerler olduğunu ve geçerli yasalara bağlı olarak değişikliğe tabi olabileceğini lütfen unutmayın. Ek miktarların belirlenmesi halinde, bunlardan siz sorumlu olursunuz. Bu tutarları ödememeniz nedeniyle bir ürünün gümrükten çekme işleminin gecikmesi veya reddedilmesi durumunda sorumluluk kabul etmeyiz.
Vergi oranları, gümrük işleminin başladığı tarihteki oranlarla işleme koyulur.
Şu şekilde bir bilgi var. Doğruluğunu araştırırsınız. Benimde siparişlerim var. Ama ne kadar doğrudur bilemiyorum. TEMU'da müşteri hizmetlerinin bir tanesi iade ederiz diyor. Diğeri ürünlerin tekrar bize gelmesini beklememiz lazım diyor. Gümrükte takılırsa o ürün size zaten gelmez. Gelmesi için ücret, belge vs. vermem gerekli.
Kimi gelir diyor kimi gelmez buna bir açıklık getirmek lazım ona gore sipariş gecelim
ne aldınız hocam ?game pad aldım direkt
https://share.temu.com/FPsn1ui2SWAne aldınız hocam ?