TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
kampanyam var 600tlye gelecek vergi dahil sizce nasıldır ses kalitesi falan
Aliyorum hocam o zaman bir sorun gormediyseniz 600tlye alinabilecek baska birseyde yokben aktif olarak kullanıyorum ses kalitesi gayet iyi sesi cok temiz alıyor. ben beğendim şahsen
Bana denk gelse alirdim ne kampanyasi?
Bende bunu almak istiyorum ama bana indirim gelmiyor işte. Nasıl kampanya aldın ?
Nasıl aldın ?ben fifinenin almıstım aliexpressten 750tl ye vergı dahil, mikrofon kendisi 540 tl idi
Temu kredim var isime yaramazben fifinenin almıstım aliexpressten 750tl ye vergı dahil, mikrofon kendisi 540 tl idi
Bana denk gelse alirdim ne kampanyasi?
Bende bunu almak istiyorum ama bana indirim gelmiyor işte. Nasıl kampanya aldın ?
Wincredits ancak rasgele dusuyorKanka lütfen nasıl aldığını söyler misin ? Bana da indirim lazım gelirse hemen Alicam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl aldın ?
600 TL bedava kendimde kullanıyorum tavsiye ederim.
indirim oluyor bazen mağazalarda takip etmen lazım aliexpress uygulamasından yada siteden.Kanka lütfen nasıl aldığını söyler misin ? Bana da indirim lazım gelirse hemen Alicam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl aldın ?
programı yok ki fifinenin zaten benim bildiğim kadarıyla tak çalıştır mantığı zaten bir ucu typ-c bir ucu usb-avergiyle 600 ise gayet alınır sadece kol tutacağı tr de 250 300tl zaten. fifine ın yandan yemişini yapmışlar. aliexpress indirim zamanında 700 küsüre almıştım fifine ne kadar markada olsa programsız kullanamadım. ekstra programla kullanıp oldukça yeterli ses kalitesi alırsın.