Neler Yeni

TEMU ÇARK 2500₺ KUPON KODU VE GÜVENİLİRLİK

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Merhaba normalde daha önce aliexpressten bile alışveriş yaptığımı söyleyemem, temuyu denemek istiyorum şuan sabah uygulamaya girdiğimde 24saat için bedava 1 ürün kuponu vardı, şimdi de çark çevirtti ve 2500₺ kupon çıktı fakat kupon için 2 ürün satın almam gerekiyor, 4lü keycap ve ufak tornavida seti alıyorum yaklaşık 450₺ ye temu güvenilir mi ve kupon kodunu veriyor mu kullanabiliyor muyum bu 2500₺ lik kodu ?

hamzaersoy

80+ Bronze
2500ü parça parça veriyor.
400e 100
600e 200
700e 150

gibi bölük bölük bir sürü kupon veriyor ve işe falan yaramaz yani

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
omer
Merhaba normalde daha önce aliexpressten bile alışveriş yaptığımı söyleyemem, temuyu denemek istiyorum şuan sabah uygulamaya girdiğimde 24saat için bedava 1 ürün kuponu vardı, şimdi de çark çevirtti ve 2500₺ kupon çıktı fakat kupon için 2 ürün satın almam gerekiyor, 4lü keycap ve ufak tornavida seti alıyorum yaklaşık 450₺ ye temu güvenilir mi ve kupon kodunu veriyor mu kullanabiliyor muyum bu 2500₺ lik kodu ?
bedava ğrün bende de çıktı sabah uğralşmadım harbiden bedava veriyomuydfu acaba.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Alp Kaan CEYLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tek üründe 1den fazla kupon kullanmama izin veriyor mu aslında baktığımda güzel ve uygun şeyler var monitör standlarından kurtulmak için vesa montitör tutucu vs şeyler düşünüyorum yer açılması için masada tek tek olsa bile kullanabilirim belki ürünlerin gelmesi vs. konusunda bir sıkıntı yaşadınız mı güvenilirlik konusunda?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bedava ğrün bende de çıktı sabah uğralşmadım harbiden bedava veriyomuydfu acaba.
benimde ürünlere bakarken uykum geldi uyudum acaba verirmiydi diye düşünmüyor değilim

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Mahir
Tr fiyatını bilmediğiniz, temuda görüp hoşunuza giden şeyleri almayın. Vergisi eklenince Türkiyedeki ile aynı fiyata gelebiliyor. Genel bir bilgi olarak aklınızda bulunsun.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Alp Kaan CEYLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tr fiyatını bilmediğiniz, temuda görüp hoşunuza giden şeyleri almayın. Vergisi eklenince Türkiyedeki ile aynı fiyata gelebiliyor. Genel bir bilgi olarak aklınızda bulunsun.
Açıkçası türkiye fiyatlarına bakmadım fakat 440₺ ye 24lü tornavida+keycap alabileceğimi düşünmüyorum türkiyeden. Gelen ürünlerin kaliteside önemli tabi bu konuda fakat işlevsel bir şey almaktansa daha çok deneme amaçlı bir alımdı bu yaptığım benim için zaten çok yüksek tutarda bir alım yapmadım hem kupon için hemde deneme amaçlı bakalım ne görücez ne olacağını.

hamzaersoy

80+ Bronze
tek üründe 1den fazla kupon kullanmama izin veriyor mu
hayır tabii ki. bir ürüne bir kupon kullanabilyorsun o da en fazla 100 200tl olarak işleniyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet. ben 5li telefon kılıfını ve 14lü fırça setini 0tlye aldım. ama onları almam için 510tllik de sepet yapmamı istemişti

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Mahir
Açıkçası türkiye fiyatlarına bakmadım fakat 440₺ ye 24lü tornavida+keycap alabileceğimi düşünmüyorum türkiyeden. Gelen ürünlerin kaliteside önemli tabi bu konuda fakat işlevsel bir şey almaktansa daha çok deneme amaçlı bir alımdı bu yaptığım benim için zaten çok yüksek tutarda bir alım yapmadım hem kupon için hemde deneme amaçlı bakalım ne görücez ne olacağını.
Özellikle senin için yazmadım. Millet gaza gelip ne görürse almaya başlıyor. Ama her şey ucuz değil demek istedim.

Top Bottom