KaptanMC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,440
Işıklı mauspad iyi gibi duruyorSa beyele simdi apex stoğa bakarken temu cumartesiye özel 1 üründe %90 indirim ve istediğim 2 üründe %50 indirim yapıcakmış bu yüzden %50 indirimi apex ve sınırı aşmazsa Klavye indiriminde kullanıcam ama %90 nereye kullansam kararsızım sizce Hangisini almalıyım
(Kb biraz kararsız bir insanım)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bilemiyorum hocam bana kalitesiz gibi geldiIşıklı mauspad iyi gibi duruyor
çok ihtiyacın yoksa bu tuzaklara gelipte alma kasım indirimi var diye reklamlar falan insanları çekmeye çalışıyorlarSa beyele simdi apex stoğa bakarken temu cumartesiye özel 1 üründe %90 indirim ve istediğim 2 üründe %50 indirim yapıcakmış bu yüzden %50 indirimi apex ve sınırı aşmazsa Klavye indiriminde kullanıcam ama %90 nereye kullansam kararsızım sizce Hangisini almalıyım
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Tuzak? Hocam tuzağı falan bilmem ama mesela AJazz AJ159 Apex mouse 500TL'ye satılıyor TR'de muadili 2K'dan aşşağı değil veya 500TL'ye çok güzel klavyeler var TR'de 1K'ya satılan klavyeler bile çöpçok ihtiyacın yoksa bu tuzaklara gelipte alma kasım indirimi var diye reklamlar falan insanları çekmeye çalışıyorlar
orada anime kızı varken diğerlerine cidden baktın mı? tabii ki de anime kızı.Sa beyele simdi apex stoğa bakarken temu cumartesiye özel 1 üründe %90 indirim ve istediğim 2 üründe %50 indirim yapıcakmış bu yüzden %50 indirimi apex ve sınırı aşmazsa Klavye indiriminde kullanıcam ama %90 nereye kullansam kararsızım sizce Hangisini almalıyım
zoro?orada anime kızı varken diğerlerine cidden baktın mı? tabii ki de anime kızı.
Hocam anime kızı çekici gelmedi bana boy Yastığımın üzerindeki fotodaki Ateşli anime kızları daha çekici duruyororada anime kızı varken diğerlerine cidden baktın mı? tabii ki de anime kızı.
Bencede (Naruto fanı olmama rağmen) Zoro o anime kızı figüründen daha çekicizoro?
acil linkTuzak? Hocam tuzağı falan bilmem ama mesela AJazz AJ159 Apex mouse 500TL'ye satılıyor TR'de muadili 2K'dan aşşağı değil veya 500TL'ye çok güzel klavyeler var TR'de 1K'ya satılan klavyeler bile çöp
Neyin Link'i knk? APEX Mouse diyorsan şuan Stok'da yok herkes stok'çu gibi bekliyor stoğa düştüğü an kurtlar sofrasına düşüyoracil link
O indirimlerde baya düşüyor en düşük 37TL'ye gördüğümü hatırlıyorum onu ama tekliydi o galiba tam emin değilim4. ürünü almayı düşünüyodum ama sende nasıl 50 tl yaww bize neden vermediler acaba