Neler Yeni

🔥İndirim Temu farmland oyunu 600 tl kupon + istediğin iki ürün ücretsiz

MKAlperen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen barut
size verdiğim kodla oyun direkt açılıyo.Size 2 tane ürün seçtiriyo.Sonra tarla sulayıp para kasıyosunuz.Gittikçe zorlaşıyo 1 kova su %50 etki ederken oyun sonlarına doğru 0.25 falan etki ediyo baya zorlaşıyo.Alanların ürünleri gelmiş.Vergi dahi ödemiyosunuz.Su kasmak için kod var onu arama yerine yapıştırıyosunuz.Burdan atamam özelden yazarsanız atarım
(daha önce konuyu açan varsa kusura bakmayın araştırdım ama göremedim daha önce açanı

konu üzerinden link,kod paylaşan arkadaşları reportlayın yasak

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Yiğit
size verdiğim kodla oyun direkt açılıyo.Size 2 tane ürün seçtiriyo.Sonra tarla sulayıp para kasıyosunuz.Gittikçe zorlaşıyo 1 kova su %50 etki ederken oyun sonlarına doğru 0.25 falan etki ediyo baya zorlaşıyo.Alanların ürünleri gelmiş.Vergi dahi ödemiyosunuz.Su kasmak için kod var onu arama yerine yapıştırıyosunuz.Burdan atamam özelden yazarsanız atarım
(daha önce konuyu açan varsa kusura bakmayın araştırdım ama göremedim daha önce açanı

davet kodu atıp kendi lehine kullanıcan burdaki keklikleri :D inanmayın arkadaşlar buna reklam amaçlı bu konu

Yas1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yasin Akdemir

olmuyor knk en sonra 2tlde 1 TL'ye düşüyor sonra 0.5e düşüyor sonra 0.2 ye düşüyor hepsini tamamlarsan alıyorsun
1 tl kala %80 den sonrasında her sulamada 0.05 veriyor yani her gün 10 yeni kişi davet edersen tahmini 2-3 haftada alırsın

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Furkan Görür
Ban atın şuna

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
abbas
temuda bedava ürün falan yok o konuda sahtekar bir platform, 1 arkadaşını davet et ücretsiz ürün al diyordu (maks 100 tl'lik) davet ettim sonra ürünü alabilmek için 1 kişiyi daha davet etmen lazım dedi. bedava falan yok anlayacağınız.

hamzaersoy

80+ Bronze
3 gündür hayatsız gibi kastım şu an %99,5teyim ve hala tahmini günlerce oynamam gerekecek. 2 ürünü vercek mi o bile muamma ki şu ana kadar bitirebilen olduğunu sanmıyorum çünkü basit bi algoritması var gittikçe suyun değerini 2ye bölüyor o yüzden ne zaman biteceğini kestirmek imkansız. o kadar uğraştıktan sonra bitirdiğim zaman tamam şimdi minimum 1050tl sepet yap derse temunun sahibi niye çinin en zengini oldu anlarım

hamzaersoy

80+ Bronze
3 gündür hayatsız gibi kastım şu an %99,5teyim ve hala tahmini günlerce oynamam gerekecek. 2 ürünü vercek mi o bile muamma ki şu ana kadar bitirebilen olduğunu sanmıyorum çünkü basit bi algoritması var gittikçe suyun değerini 2ye bölüyor o yüzden ne zaman biteceğini kestirmek imkansız. o kadar uğraştıktan sonra bitirdiğim zaman tamam şimdi minimum 1050tl sepet yap derse temunun sahibi niye çinin en zengini oldu anlarım
99,8 oldu ve suladığım buğdayın da %85'indeyim. tahmini bi 2000 gram suya falan ihtiyacım var geçmek için, sonra da %99,9 olacak ve o turu tamamlamak için de 6-7bin gram su isteyecek. bom ve de boş oyun

lonelyboy

80+
En İyi Cevap
1
99,8 oldu ve suladığım buğdayın da %85'indeyim. tahmini bi 2000 gram suya falan ihtiyacım var geçmek için, sonra da %99,9 olacak ve o turu tamamlamak için de 6-7bin gram su isteyecek. bom ve de boş oyun
bu oyuna nerden erişiliyor hiç bir yerde bulamadım

hamzaersoy

80+ Bronze
buldum hocam her yerden su çıkıyo ama dediğiniz gibi 99.9'da falan kalır büyük ihtimal neyse işim yok denemekten zarar gelmez 😀
yani aynen zarar gelmez fakat hiç zannetmiyorum. 3 gündür günde 2şer kez girip yarım saat sağa sola tıklıyorum, gittikçe zorlaştığını da varsayarsak bi 2 hafta falan sonra sonucu görebiliyor oluruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,743
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom