nası ya iptal iptal iptal easy smx alayımhalll efect yok bunda
nası ya iptal iptal iptal easy smx alayımhalll efect yok bunda
O ne reishalll efect yok bunda
halll efect yok bunda
Onun yerine bu daha iyi değil mi?türkiyede vergiyle 1300 e satılıyor burdan alın daha iyi T4 Pro Türkiye
evet bunda var bu daha güncel t4 e göreGameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Hall Effect Gamepad - (No Drifting) -
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Gamepad GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Çok Platformlu Oyun Kumandası ile profesyonel bir oyun kumandasının hassasiyetini ve performansını deneyimleyin. T4 Cyclone Pro, Hall efektli analog çubuklara ve tetikleyicilere sahiptir ve PC, Switch, Android ve iOS...shop.connectgame.com.tr
Bunda hall effect var bildiğim kadarıyla
joyticklerin ömrünü uzatan deadzone yaşatmayan joystick yapısıO ne reis
Almayın gümrük sıkıntı konu kilitlensin lütfen. Ayrıca shopconnectte daha ucuz 1300 tl mi neSatıcısi Gamesir onaylı satıcısı
İptal et T4 pro alacaksan trden al shopconnectte 1300 TL temuda gümrük sıkıntı ayriyaten fazladan para veriyorsun yurtdışı ürün için saçmalık.nası ya iptal iptal iptal easy smx alayım
evet bunda var bu daha güncel t4 e göre
5 milyon cycles diyor diğer gamepadlerde ömür ne kadar acabaGameSir Nova HD Rumble Kablosuz Gamepad - Hall Effect JoySticks - RGB
GameSir Nova HD Rumble Kablosuz Gamepad Doğruluğu yeniden tanımlayan hassasiyet sunmak için tasarlanmış Hall Effect kumanda kollarına sahip GameSir Nova Kablosuz Kumanda ile oyun deneyimini daha önce hiç olmadığı gibi yaşayın. Bu oyun değiştirici kumanda, ister yaratıcı manzaraları...shop.connectgame.com.tr
Bunda da hall effect var bir tık daha ucuzmuş.
Ayrıca gamesir t4 pro benim kullandığım joystick biradere vermiştim FIFA-PES oynar uzun zamandır sağlam ürün arıza falan yapmadı
YEMİN ETÜRÜN GÜMRÜĞE TAKILACAK ALMAYIN
Hiç bilgim yok hocam uzağım biraz joystick olaylarına5 milyon cycles diyor diğer gamepadlerde ömür ne kadar acaba
QURANYEMİN ET
nova varya bunun l2 r2 tetikler dereceli değil ama bas çek şekli klavye gibiGameSir Nova HD Rumble Kablosuz Gamepad - Hall Effect JoySticks - RGB
GameSir Nova HD Rumble Kablosuz Gamepad Doğruluğu yeniden tanımlayan hassasiyet sunmak için tasarlanmış Hall Effect kumanda kollarına sahip GameSir Nova Kablosuz Kumanda ile oyun deneyimini daha önce hiç olmadığı gibi yaşayın. Bu oyun değiştirici kumanda, ister yaratıcı manzaraları...shop.connectgame.com.tr
Bunda da hall effect var bir tık daha ucuzmuş.
Ayrıca gamesir t4 pro benim kullandığım joystick biradere vermiştim FIFA-PES oynar uzun zamandır sağlam ürün arıza falan yapmadı