kral bilgi veren olursa bende bilgileneyim çünkü sipariş verirken altında vergid ahil fiyatı yazıyorMerhaba temudan alışveriş yapıcağım fakat son vergi güncellemelerini çok bilmiyorum vergisiz sepet tutarı max kaç ve bu sınırı geçersem ne olur vergiyle kesin geçiyor gümrüğe takılma durumu olur mu?
Temu zaten sınırı aşmana izin vermiyor. Vergisiz fiyatı önemli , temudan alırken onuda geçemiyorsun zaten 1050 tl mi neydi sınır onun üstünü sipariş veremiyorsun izin vermiyor temuMerhaba temudan alışveriş yapıcağım fakat son vergi güncellemelerini çok bilmiyorum vergisiz sepet tutarı max kaç ve bu sınırı geçersem ne olur vergiyle kesin geçiyor gümrüğe takılma durumu olur mu?
EYVALLAH KRALTemu zaten sınırı aşmana izin vermiyor. Vergisiz fiyatı önemli , temudan alırken onuda geçemiyorsun zaten 1050 tl mi neydi sınır onun üstünü sipariş veremiyorsun izin vermiyor temu
Rica ederimEYVALLAH KRAL
1130 tl diyor bende hocam vergilerle 1700 oluyor takılma durumundan vesayre korkuyorum ek ücret vesayre cıkmasındanTemu zaten sınırı aşmana izin vermiyor. Vergisiz fiyatı önemli , temudan alırken onuda geçemiyorsun zaten 1050 tl mi neydi sınır onun üstünü sipariş veremiyorsun izin vermiyor temu
vergi dahil değil sınıra1130 tl diyor bende hocam vergilerle 1700 oluyor takılma durumundan vesayre korkuyorum ek ücret vesayre cıkmasından
Teşekkürler hocam kafamda bi kaç soru işareti kalmıştı takılır mı vesayre diye siparişi oluşturdum.vergi dahil değil sınıra
Ben genelde yüksek fiyatlı sipariş vermiyorum sen yinede ne olur ne olmaz 1000 tl civarı tut istersen , vergili fiyat zaten her türlü geçiyor 30 euroyu önemli olan vergisiz 30 euroyu geçmemesi1130 tl diyor bende hocam vergilerle 1700 oluyor takılma durumundan vesayre korkuyorum ek ücret vesayre cıkmasından
takılacağı zaman genelde temu uyarıyor zaten mesela maksimum 5 kargo sınırı var 1 ay içinde temu 6. yı denediğinizde farklı bir tc girmeni veya şu tarihten sonra sipariş verin diyorTeşekkürler hocam kafamda bi kaç soru işareti kalmıştı takılır mı vesayre diye siparişi oluşturdum.
Anladım hocam teşekkürlertakılacağı zaman genelde temu uyarıyor zaten mesela maksimum 5 kargo sınırı var 1 ay içinde temu 6. yı denediğinizde farklı bir tc girmeni veya şu tarihten sonra sipariş verin diyor
1011 tl hocam sorun olucağını düşünmüyorum.Ben genelde yüksek fiyatlı sipariş vermiyorum sen yinede ne olur ne olmaz 1000 tl civarı tut istersen , vergili fiyat zaten her türlü geçiyor 30 euroyu önemli olan vergisiz 30 euroyu geçmemesi