Neler Yeni

Yardım Temu gümrük sınırı hakkında

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Eymen
Merhaba temudan alışveriş yapıcağım fakat son vergi güncellemelerini çok bilmiyorum vergisiz sepet tutarı max kaç ve bu sınırı geçersem ne olur vergiyle kesin geçiyor gümrüğe takılma durumu olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Harun
Merhaba temudan alışveriş yapıcağım fakat son vergi güncellemelerini çok bilmiyorum vergisiz sepet tutarı max kaç ve bu sınırı geçersem ne olur vergiyle kesin geçiyor gümrüğe takılma durumu olur mu?
kral bilgi veren olursa bende bilgileneyim çünkü sipariş verirken altında vergid ahil fiyatı yazıyor

lmAx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anıl Arıözsoy
Temu zaten sınırı aşmana izin vermiyor. Vergisiz fiyatı önemli , temudan alırken onuda geçemiyorsun zaten 1050 tl mi neydi sınır onun üstünü sipariş veremiyorsun izin vermiyor temu

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Harun
Temu zaten sınırı aşmana izin vermiyor. Vergisiz fiyatı önemli , temudan alırken onuda geçemiyorsun zaten 1050 tl mi neydi sınır onun üstünü sipariş veremiyorsun izin vermiyor temu
EYVALLAH KRAL

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1130 tl diyor bende hocam vergilerle 1700 oluyor takılma durumundan vesayre korkuyorum ek ücret vesayre cıkmasından

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

lmAx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anıl Arıözsoy
1130 tl diyor bende hocam vergilerle 1700 oluyor takılma durumundan vesayre korkuyorum ek ücret vesayre cıkmasından
Ben genelde yüksek fiyatlı sipariş vermiyorum sen yinede ne olur ne olmaz 1000 tl civarı tut istersen , vergili fiyat zaten her türlü geçiyor 30 euroyu önemli olan vergisiz 30 euroyu geçmemesi

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Yiğit Yenigün
Teşekkürler hocam kafamda bi kaç soru işareti kalmıştı takılır mı vesayre diye siparişi oluşturdum.
takılacağı zaman genelde temu uyarıyor zaten mesela maksimum 5 kargo sınırı var 1 ay içinde temu 6. yı denediğinizde farklı bir tc girmeni veya şu tarihten sonra sipariş verin diyor

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Eymen
takılacağı zaman genelde temu uyarıyor zaten mesela maksimum 5 kargo sınırı var 1 ay içinde temu 6. yı denediğinizde farklı bir tc girmeni veya şu tarihten sonra sipariş verin diyor
Anladım hocam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben genelde yüksek fiyatlı sipariş vermiyorum sen yinede ne olur ne olmaz 1000 tl civarı tut istersen , vergili fiyat zaten her türlü geçiyor 30 euroyu önemli olan vergisiz 30 euroyu geçmemesi
1011 tl hocam sorun olucağını düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,578
Üyeler
170,387
Son üye
umutcgl
Top Bottom