Temu gümrükde bekleme sorunu

dostlar merhaba temudan bir siparişim var 3 gun oldu hala gumrukte temu müşteri hizmetleri arasa kargo ile konusun dedide bana verdikleri takip kpdu calısmıyor suan ben arasa ulassam ne diyecegim dostlar bilen varmı
her şey dahil ne kadara kadar ürün geçiyor

Ne zaman güncelleme aldı seninki
bugun 20.56 kargoya ait irsaliye olusturlmustur 21.04 transfer surecine girmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

her şey dahil ne kadara kadar ürün geçiyor
eger sepetinde toplam tutarı asan bir şey varsa temu aldırtmıyor zaten aldıklarının tutarı 1405 tl yi gecemez buna vergi dahil degil vergi ayrı hesaplanıyor

bugun 20.56 kargoya ait irsaliye olusturlmustur 21.04 transfer surecine girmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eger sepetinde toplam tutarı asan bir şey varsa temu aldırtmıyor zaten aldıklarının tutarı 1405 tl yi gecemez buna vergi dahil degil vergi ayrı hesaplanıyor
Kaçından beri bekliyordun ki sen

Çok ilginç bende daha eski tarih hala çıkmadı. Bakalım inşallah benimkide çıkar.
ben biraz darladim ama çok kez destek bileti oluşturdum temuyada arasada sizinkide erken çıkar umarim

Ben aylık 50den fazla ürün sipariş veriyorum. Bu seferki figürler gümrükte çok bekledi. 9 siparişim iptal oldu. Yola çıkanların bazıları elime ulaştı. Çok istediğim 2 ürün 28 Ekimden beri gümrükte. Bugün 1 tanesinin gümrük işlemi başladı. 1 tanesinin de gümrüğü bitti fakat kargo firması alması gerekirken Custom clarence - Not released diye bir şey yazıyor. Gümrük tamamlandı fakat hala bekletiliyor. Bu yasaklar kötü oldu.

Saolun hocam çıksında ne zaman çıktığının önemi yok. Can sıkıcı durum yinede.
1 hafta gumruk bekledik 1 haftada aras beylerin kargoyu getirmesini bekliyecegiz gibi hocam türkiyede kargoculuk cok yavas be

1 hafta gumruk bekledik 1 haftada aras beylerin kargoyu getirmesini bekliyecegiz gibi hocam türkiyede kargoculuk cok yavas be
Evet çinden buraya 4 günde geliyor burada 5-6 gün içinde anca eline ulaşıyor. Çin metrekare olarak bizim 10 katı daha büyüğümüz bi coğrafya. Benim 10 gün oldu hala bekliyorum araya 29 ekim haftasonu vs de girdi.

Az önce gümrük şirketinden sms geldi. Ürün gümrüğe takılmış :). 18 Ekimde sipariş vermiştim. 4 tanesi geçti 1 tanesi geçemedi. Daha 6 tane kara yolu ile gelen var..

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,805
Üyeler
184,347
Son üye
silkroadadam
Geri