Neler Yeni

Temu güvenilir mi??

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
bizim burdaki aras kargoya gelirse tanıdık akrabam direk ona gidip alabilirim inşAllah bizim şubeye gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 kere yaptım limit 1050 tl
Gümrükten yaşadığınız ilin deposuna gelir sonra mahallenizin olduğu şubeye.

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Efe Taş
Sanal kartı alışkanlık haline getirin. Böyle dertleriniz olmaz.
genellikle türkiye içindeki her siteyi kullandım ama temuyu ilk kez kullandım kredi kartıyla hep alıyordum ama bi tedirginlik geldi daha sonradan yorumları görünce

10-15 gün sürüyor ortalama
okadar sürerse gene mutlu oluruz hocam

Gümrükten yaşadığınız ilin deposuna gelir sonra mahallenizin olduğu şubeye.
anladım ozaman araskargoyla bi görüşürüm buraya geldiği zaman

Sanal kartı alışkanlık haline getirin. Böyle dertleriniz olmaz.
türkiyede rahat rahat kullanıyorum kredi kartını ama temudan ilk kez büyük alışveriş yapınca yaptıkdan sonra saçma yorumlar gördüm kartı çalarlar yok para çekerler vbç

dafidak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Baran Çolak
bu gümrük olayı ne tam olarak anlatabilecek varmı bende alışveriş yapmayı düşünüyorum ama ne yapmam gerek

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Efe Taş
bu gümrük olayı ne tam olarak anlatabilecek varmı bende alışveriş yapmayı düşünüyorum ama ne yapmam gerek
hocam yurtdışından geldiği için bildiğimi anlatayım herneyse belli biryerlerde her ülkenin girişlerinde bulunan bazı memurlar kılıklı kişiler araçları incelerler içerisine bakalar yada ürünler oraya gider başka araca geçerler içinde her olay dönüyor böyle evet güzel indirimde alınabilir ama 1 aydada gelebilir 15 gündede 10 gündede ama indirimdeyken kara geçiyorsun ve geldiği zaman ya satarsın yada kullanırsın

Öyle youtubeye yaz az bak indirim kuponlari var.
merak ettim bakayım bi

dafidak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Baran Çolak
hocam yurtdışından geldiği için bildiğimi anlatayım herneyse belli biryerlerde her ülkenin girişlerinde bulunan bazı memurlar kılıklı kişiler araçları incelerler içerisine bakalar yada ürünler oraya gider başka araca geçerler içinde her olay dönüyor böyle evet güzel indirimde alınabilir ama 1 aydada gelebilir 15 gündede 10 gündede ama indirimdeyken kara geçiyorsun ve geldiği zaman ya satarsın yada kullanırsın

merak ettim bakayım bi
3 5 ürün alıcamda kuponda kullandım toplam 996 lira tuttu şuan sipariş etsem bi sıkıntı yok demi ve gümrük vergisi vs ödemem gerekiyomu fazladan

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Efe Taş
3 5 ürün alıcamda kuponda kullandım toplam 996 lira tuttu şuan sipariş etsem bi sıkıntı yok demi ve gümrük vergisi vs ödemem gerekiyomu fazladan
yok sadece vergisini ödüyorsun bende 3.500 tl gibi bi alışveriş yaptım 36-37 adet parça eşya aldım 1 adet klavye 1 adet mouse diğerleride aksesuar parçaları

dafidak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Baran Çolak
yok sadece vergisini ödüyorsun bende 3.500 tl gibi bi alışveriş yaptım 36-37 adet parça eşya aldım 1 adet klavye 1 adet mouse diğerleride aksesuar parçaları
3500 tl siparişe kaç tl vergi ödediniz

dafidak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Baran Çolak
bende 500 lira civariı öderim gibi

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Efe Taş
bende 500 lira civariı öderim gibi
450 tl gibi tutuyor en fazla öderseniz 550 ye kadar buldum ben ilk aldığımda 446 tl ödedim 2.ciside aynı daha sonra 550 tl ödedim 1 kere 1 kerede 358 tl ödedim sebepsizce bazen değişebiliyor üründen ürüne olabilir

Top Bottom