biliyorum bazı kişilerin problemlerinide gördüm bugün tahmini kaç günde çıkar bidahaki ayın 20 sine kadar gelsin yeterliValla güvenlirde gümrük olayını biliyorsundur herhalde
Ben iki kere sipariş verdim hepsi 2 haftada geldi.biliyorum bazı kişilerin problemlerinide gördüm bugün tahmini kaç günde çıkar bidahaki ayın 20 sine kadar gelsin yeterli
1 kere 1050Her sitede olduğu gibi bu sitedede dolandırıcılar var, Aldığın ürünlerin yorumlarına dikkat et, Şahsen yorumsuz ürün almıyorum.
Nasıl 3500TL lik alışveriş yaptın onu anlamadım, 2-3 Ayrı hesaptan mı yaptın?
biliyorum güvenilir kişilere giriyorum indirimde olan aula f75 gibi modellere bakıyorum yada aksesuar yada mouseHer sitede olduğu gibi bu sitedede dolandırıcılar var, Aldığın ürünlerin yorumlarına dikkat et, Şahsen yorumsuz ürün almıyorum.
Nasıl 3500TL lik alışveriş yaptın onu anlamadım, 2-3 Ayrı hesaptan mı yaptın?
biraz köy gibi yerdeyim inşAllah 1 ayda gelir umursarlarBen iki kere sipariş verdim hepsi 2 haftada geldi.
Okey kral bilgin varsa sıkıntı yok, hayırlı olsun şimdiden1 kere 1050
2.kere 1050
3.1050
4. 400 tl lik yaptım böyle 4 kere aynı hepsantan
Mesaj otomatik birleştirildi:
biliyorum güvenilir kişilere giriyorum indirimde olan aula f75 gibi modellere bakıyorum yada aksesuar yada mouse
biraz köy gibi yerdeyim inşAllah 1 ayda gelir umursarlar
Hocam size Aras kargo ile gelecek Temu zamanında getirir Aras kargonun hızı önemli burada.1 kere 1050
2.kere 1050
3.1050
4. 400 tl lik yaptım böyle 4 kere aynı hepsantan
biliyorum güvenilir kişilere giriyorum indirimde olan aula f75 gibi modellere bakıyorum yada aksesuar yada mouse
biraz köy gibi yerdeyim inşAllah 1 ayda gelir umursarlar
4 kere aldım inşallah gelir gümrükten geçer hızlı bir zamanda heyecanla bekliyorumOkey kral bilgin varsa sıkıntı yok, hayırlı olsun şimdiden
1000 küsür liranın üstüne alışveriş izini vermiyor kardeşim. 2-3 defada mı yaptın alışverişi? Temu güvenilirdir ama almak istediğin ürünün yorumlarına özellikle bak. En çokta fotoğraflı yorumlarına bak. Ona göre karar ver. Üst düzey kalite de bekleme diyeyim. Ve gümrükten geçeceği için 2 günde gümrükten geçen siparişte oluyor 3 hafta bekleyen de oluyor. Orası biraz değişik kesin tarih verilemez o konuda3.500 tl bandında alışveriş yaptım kart bilgilerini çalarmı yada kopyalama olabilirmi kredi kartı ile alışveriş yaptım
bizim burdaki aras kargoya gelirse tanıdık akrabam direk ona gidip alabilirim inşAllah bizim şubeye gelirHocam size Aras kargo ile gelecek Temu zamanında getirir Aras kargonun hızı önemli burada.
4 kere yaptım limit 1050 tl1000 küsür liranın üstüne alışveriş izini vermiyor kardeşim. 2-3 defada mı yaptın alışverişi? Temu güvenilirdir ama almak istediğin ürünün yorumlarına özellikle bak. En çokta fotoğraflı yorumlarına bak. Ona göre karar ver. Üst düzey kalite de bekleme diyeyim. Ve gümrükten geçeceği için 2 günde gümrükten geçen siparişte oluyor 3 hafta bekleyen de oluyor. Orası biraz değişik kesin tarih verilemez o konuda
10-15 gün sürüyor ortalama4 kere aldım inşallah gelir gümrükten geçer hızlı bir zamanda heyecanla bekliyorum