kutluyasayan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 362
Şimdi vergiler kargo her şey dağil 1400 lira felan tutsa gümrükten geçiyor mu sınır 50 Euro olduğundan bilenler yardım edebilir mi?
Hocam vergisiz fiyatının 30 euro altında olması lazım zaten üstünü temu kabul etmiyor. Vergisiz fiyatı 30 euro geçsede problem oluşmaz.Şimdi vergiler kargo her şey dağil 1400 lira felan tutsa gümrükten geçiyor mu sınır 50 Euro olduğundan bilenler yardım edebilir mi?
tamamdır hocam eminsiniz dimi ben bunu merak ediyorumHocam vergisiz fiyatının 30 euro altında olması lazım zaten üstünü temu kabul etmiyor. Vergisiz fiyatı 30 euro geçsede problem oluşmaz.
Temu gümrükten geçmeyecek bir alışveriş yapmana müsade etmiyor zaten eğer alabiliyorsan sepeti sıkıntısız şekilde geçertamamdır hocam eminsiniz dimi ben bunu merak ediyorum
Evet.tamamdır hocam eminsiniz dimi ben bunu merak ediyorum
şunuda ekleyeyim tek siparişte 5 ürün varsa gümrükten yine de geçiyor denendi onaylandı temu tüm ürünleri aynı pakete koyuyor 1 fatura kesıyorayda 5 ürün hakkın var 30 euro sınırının altındaysa ve 5 üründen fazla almadıysan geçer
Mesela ucuz ucuz bolca ürün alsam tek paket yapar mışunuda ekleyeyim tek siparişte 5 ürün varsa gümrükten yine de geçiyor denendi onaylandı temu tüm ürünleri aynı pakete koyuyor 1 fatura kesıyor
KNK ARAKDAŞ 7 TANE aldı tişört telefon kılıfı vs geçti hepsi 2 3 kez böyle siparişi varMesela ucuz ucuz bolca ürün alsam tek paket yapar mı
Teşekkür ederimKNK ARAKDAŞ 7 TANE aldı tişört telefon kılıfı vs geçti hepsi 2 3 kez böyle siparişi var
Siz varya adamsınızelime sorunsuz şekilde geçti. buna benzer 2 siparişim daha var. ortalama paket içindeki ürünlerde 10-15 arası. bu siparişin paket boyutu 40x50cm'di.