Neler Yeni

Yardım Temu İade Süreci Hakkında

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Agalar 12 şubatta aj 159 pro aldım. ürün dün sabah geldi ve ürün bozuk. 2.4 Ghz bağlantı 15 20 saniye sonra kopuyor ve hiç çalışmıyor. Herşeyi denedim. Ürün kusurlu. Ürünü 1600 TL ye satın almıştım.

Ürünü iade etmek istiyorum ama ürünü bize gönderin kontrol edip iade edebiliriz dediler. Ürünü göndermesine gönderirim sorun yok ama bu sürecin çok uzun sürecek olması canımı sıkıyor. Daha kısa sürede iade almanın yolunu bilen var mı? Temudan Talep açtım oraya fotoğraf video herşeyi attım. Talebe gelen yanıtta ürünü gönderin dediler. Bir yanıt daha verdim henüz dönüş olmadı.

Bu süreci yaşayan, Kargo ile iade gönderip para iadesini alan kişiler kaç günde iade aldılar nasıl bir yol izlediler yardımcı olabilir mi? Mng kargoya gidip QR Kodu okutmam yeterli mi. Kargoya vermem ücretli mi vs bilgilendirirseniz sevinirim

siyabent

80+ Silver
ben olsam ürünün bağlantı problemi var der 800 900e satar hiç uğraşmazdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

veya bu kısım tamamen karakter meselesi test amaçlı açıldı diye satsanda satılır yani ama dediğim gibi sorunlu olduğunu söyleyip 800 900e satman en mantıklısı

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben olsam ürünün bağlantı problemi var der 800 900e satar hiç uğraşmazdım
kral yeni mouse alacağım 800 900e güzel mouse alamam. Hatalı ürün verdiler diye durduk yere 700 TL zarar etmek koyar

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,070
İsim
Muhammet Kürkçü
Agalar 12 şubatta aj 159 pro aldım. ürün dün sabah geldi ve ürün bozuk. 2.4 Ghz bağlantı 15 20 saniye sonra kopuyor ve hiç çalışmıyor. Herşeyi denedim. Ürün kusurlu. Ürünü 1600 TL ye satın almıştım.

Ürünü iade etmek istiyorum ama ürünü bize gönderin kontrol edip iade edebiliriz dediler. Ürünü göndermesine gönderirim sorun yok ama bu sürecin çok uzun sürecek olması canımı sıkıyor. Daha kısa sürede iade almanın yolunu bilen var mı? Temudan Talep açtım oraya fotoğraf video herşeyi attım. Talebe gelen yanıtta ürünü gönderin dediler. Bir yanıt daha verdim henüz dönüş olmadı.

Bu süreci yaşayan, Kargo ile iade gönderip para iadesini alan kişiler kaç günde iade aldılar nasıl bir yol izlediler yardımcı olabilir mi? Mng kargoya gidip QR Kodu okutmam yeterli mi. Kargoya vermem ücretli mi vs bilgilendirirseniz sevinirim
Hocam ürün çine iade olmuyor. Temunun İstanbulda bir deposu var oraya iade oluyor ve orda iade inceleniyor. Ben Türkiyenin diğer ucunda oturduğum için kargo 2 günde İstanbula gittiği ve kargo teslim aldıkları ertesi günü iademi yaptılar. Sormak istediğiniz başka soru varsa sorabilirsiniz.

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Hocam ürün çine iade olmuyor. Temunun İstanbulda bir deposu var oraya iade oluyor ve orda iade inceleniyor. Ben Türkiyenin diğer ucunda oturduğum için kargo 2 günde İstanbula gittiği ve kargo teslim aldıkları ertesi günü iademi yaptılar. Sormak istediğiniz başka soru varsa sorabilirsiniz.
hocam ben istanbuldayım. Yarın iadeye versem en kötü 2 3 gün içinde param iade olur mu yani. Siz ne zaman iade etmiştiniz. Birde vergiyle beraber mi iade ediyorlar

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,070
İsim
Muhammet Kürkçü
hocam ben istanbuldayım. Yarın iadeye versem en kötü 2 3 gün içinde param iade olur mu yani. Siz ne zaman iade etmiştiniz. Birde vergiyle beraber mi iade ediyorlar
Hocam yarın iadeye verseniz salı günü ellerinde olur ve muhtemelen aynı gün yada sonraki gün içerisinde paranızı iade ederler ama paranın ne zaman yatacağı bankanıza bağlı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keyfi iade dışında neredeyse tüm iadelerde vergi iade oluyor diye biliyorum. Sadece hangi kısımdan iade ettiğinize dikkat edin(kusurlu ürün kısmından iade açın).

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Hocam yarın iadeye verseniz salı günü ellerinde olur ve muhtemelen aynı gün yada sonraki gün içerisinde paranızı iade ederler ama paranın ne zaman yatacağı bankanıza bağlı.
Hocam peki MNG kargoya verirken temudaki kodu göstermem yeterli mi. Mng den bir forum falan almam gerekli mi. Kargoya vermek ücretli mi
Çok soru sordum için kb daha önce temu iadesi yapmadığın için detayları bilmiyorum

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,070
İsim
Muhammet Kürkçü
Hocam peki MNG kargoya verirken temudaki kodu göstermem yeterli mi. Mng den bir forum falan almam gerekli mi. Kargoya vermek ücretli mi
Çok soru sordum için kb. Hiç iade etmemiştim
Eğer siparişteki ilk iadeniz ise iade ücretsiz oluyor. Verilen kodu mng çalışanına vermeniz yeterli hocam.

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Top Bottom