Temu ilk sipariş iadesi

Rexpow

80+
Reaksiyon skoru
56
Kıyafet siparişi verdik 2000 kusur TL fakat o kadar dandik ve kötü ki yorumlar ve puan iyi olmasına rağmen ve bagzilari yırtık çıktı iade etmeyi düşünüyorum fakat şöyle bir şey varmış galiba temu ilk siparişe özel iadesi varmış ürün bizde kalıyormuş doğrumu bu benim para yüksek diye ürünü isterlermi.Urunu göndermek istememin sebebi ürünlerim bedeni olmuyor başka birine vericem sağlam ve güzel olanları

öyle bişe yok hocam :D 100tl ye kadar olan ürünlerde bazen olabiliyor ama 200tl üzeri üründe ürünü geri gönderiyorsunuz bide 25 gün felan bekliyorsunuz ama ilk alışverişe özel 0TL'ye ürün alma olayı vardı keşke onu yapsaydınız bu siteden ben almıştım 1 tane ürün aldım diğeri 0TL'Ye geldi rgb oda aydınlatması almıştım

Kıyafet siparişi verdik 2000 kusur TL fakat o kadar dandik ve kötü ki yorumlar ve puan iyi olmasına rağmen ve bagzilari yırtık çıktı iade etmeyi düşünüyorum fakat şöyle bir şey varmış galiba temu ilk siparişe özel iadesi varmış ürün bizde kalıyormuş doğrumu bu benim para yüksek diye ürünü isterlermi.Urunu göndermek istememin sebebi ürünlerim bedeni olmuyor başka birine vericem sağlam ve güzel olanları
Doğru bende mouse aldım kutusu hasarlıydı aradım söyledim (kutu takıntım var)

Şansa temu robotu iade edebiliyor müşteri hizmetlerine falan yazmadan temu robotuna ürünler hasarlı yaz

Geri