Temu Kablosuz Oyuncu Mouse Tavsiye

brntsc

80+
Reaksiyon skoru
25
Bütçe
1500
Temu'da şuan en f/p kablosuz oyuncu mouse hangisi acaba?dün aula f75 siparişi verdim tavsiyeleriniz sayesinde teşekkür ederim mouse öneriniz de varsa bütçe max. 1000-1500 TL

AJ159 Apex ve Pro vardı ama ikiside bitti şuan çok iyi yok diye biliyorum alacaksan temudan alma veya bekle biraz daha temu indirimi gelebilir

AJ159 Apex ve Pro vardı ama ikiside bitti şuan çok iyi yok diye biliyorum alacaksan temudan alma veya bekle biraz daha temu indirimi gelebilir
evet ondan haberim var ucu ucuna kaçırmışım yazık oldu teşekkür ederim tavsiye için

Yahu siz de stokta varken almıyorsunuz stok bitince kablosuz mouse diye dalga geçer gibi sağda solda dolanıyorsunuz. AJ159 serisi 2 ay stokta kaldı. Kaçırmak için çaba sarfetmek lazım resmen.

Yahu siz de stokta varken almıyorsunuz stok bitince kablosuz mouse diye dalga geçer gibi sağda solda dolanıyorsunuz. AJ159 serisi 2 ay stokta kaldı. Kaçırmak için çaba sarfetmek lazım resmen.
Hocam adam 7 24 mouse indirimi takip etmek zorunda gibi konuşmuşsun şu an ihtiyacı olmuştur şimdi bakar acil ihtiyacı vardır 2 ay beklemez şimdi alır.

Son 1 haftadır gündemimde klavye ve mouse almak var onun öncesinde yoktu her şeyin indirim takibini yapamayız ya :D

Geri